İSTANBUL'UN EN GÜZEL SAHALARI KAĞITHANE'DE

İSTANBUL'UN EN GÜZEL SAHALARI KAĞITHANE'DE



Kağıthane Belediyesi, sporcuların modern ve güvenli ortamlarda maç ve antrenman yapabilmeleri adına ilçedeki sahaları baştan sona yeniledi. Sadabad, Yahya Kemal ve Abidei Hürriyet sahaları modernizasyon çalışmaları sonrası yepyeni görünümlerini kavuştu.

Sadabad Futbol Sahası ile Yahya Kemal Spor Kompleksi Futbol Sahası'nın 6 bin m2'lik çim alanları, etrafını saran tel örgüleri, drenaj sistemi, yedek kulübeleri, kale ve korner direkleri yenilendi. Yanı sıra tribünlere taraftarlar için toplamda 600 adet oturma koltuğu yapıldı.

Abidei Hürriyet Futbol sahasında da benzer bir uygulamaya gidildi. Sahanın 5 bin m2'lik çim alanları etrafını saran tel örgüleri, drenaj sistemi, yedek kulübeleri, kale ve korner direkleri ile aydınlatma sistemleri yenilendi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, '' Sahalarımız en yeni halleriyle sporcular ve sporseverlerin hizmetinde olacak. Sporda dünya arenasında başarılar elde etmek için amatör sporun desteklenmesini önemli görüyoruz. Genç yeteneklerimiz İstanbul'un en güzel sahalarında maç ve antrenmanlarını yapabilecekler.'' diye konuştu.

bIqbcfvrqdzxohv5awj1lzwd.jpg

ds9egolkyg7b0tlf4xunre1k.jpg

jpunmacz8yv90bctbphIyk6q.jpg

02tgIql5rumyh31cgehxixcu.jpg

rnj1akulcvvIpectmwhldzmx.jpg

japxumIqqskkxhelciowtruy.jpg

hysIfzgcnkwuboq3riky8bdm.jpg

9r2b1fqpjkdusehv8zigcmwy.jpg

c0krergdxqzgpb2mf8vbss6h.jpg

di8jqmugyzr0pvfbww7hIkez.jpg

zs5sqwpbn4h8vxxojyg613po.jpg

yhg8ochlfx23lvIaxewuunkt.jpg

ylcxnsrI0iwgtg3lmhovmfjk.jpg

sfotvozxwd1ru4grhngkjuba.jpg

w8ffxqov74kpj9dyeiutbmmd.jpg

u4epw9jjzIrocxvqolepfyva.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.