İSTANBUL SULTANGAZİ'DE ORMAN YANGINI

İSTANBUL SULTANGAZİ'DE ORMAN YANGINI

İstanbul’un Sultangazi ilçesindeki Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanı'nda yangın çıktı. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda çıkan yangına havadan da müdahale edildi.

İstanbul’un Sultangazi ilçesindeki Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanı'nda yangın çıktı. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda çıkan yangına havadan da müdahale edildi. Kontrol altına alındıktan sonra söndürülen yangında ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Sultangazi’deki Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanı’nda henüz belirlenemeyen bir nedenle bugün yangın çıktı. Güvenlik görevlilerinin yangın tüpleriyle ilk müdahaleyi yapmasının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin de desteğiyle yangın kontrol altına alındı.

Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda çıkan yangını söndürme çalışmalarına İstanbul İtfaiyesi’nden 6 araç ve 3 itfaiye grubu katıldı.

Kontrol altına alınarak söndürülen yangında soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.