İSTANBUL İÇİN DAHA GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ

İSTANBUL İÇİN DAHA GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in öncülüğünde düzenlenen toplantıya katıldı. Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve 26 belediye başkanının da katıldığı toplantıda İstanbul’u ilgilendiren önemli konular ele alınarak çözüm yolları üzerinde görüşüldü.

Altyapı, ulaşım, çevre düzenlemesi, sosyal hizmetler konuları üzerinde durulduğu toplantıda İstanbul’un geleceğine yönelik ortak vizyon paylaşılırken, işbirliği için adımlar atıldı. Her bir ilçenin ihtiyaçları ve öncelikli projelerinin görüşüldüğü toplantıya katılan ilçe belediye başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu liderliğinde 16 milyon İstanbulluya hizmet etmek için uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. Toplantıda, ilçe belediye başkanları da kendi bölgelerindeki sorunları ve önerilerini paylaşarak, ortak çözüm yolları aradılar. Birlikte hareket etme ve koordinasyonun öneminin vurgulandığı toplantıların düzenli olarak devam edeceği belirtildi. 

apmvwmz2ywvofuguhjkc9lza.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.