İstanbul'da Şaşırtan Olay! Hamile Kadın Metrobüste Doğum Yaptı

İstanbul'da Şaşırtan Olay! Hamile Kadın Metrobüste Doğum Yaptı

İstanbul Esenyurt’ta 35 haftalık hamile Hanife Mete kontroliçin hastaneye gittiği sırada metrobüste doğum yaptı.

Bu sabah, kontrol için hastaneye gitmek üzere Avcılar’danmetrobüse binen Hanife Mete’nin doğumu araçta gerçekleşti. Metrobüs ile CennetMahallesi'ne geldikleri sırada sancıları başlayan Mete, doğumun başladığınısöyleyerek araçtan inemedi. Metrobüsün içinde gerçekleşen doğumun hemenardından anne ve bebek ambulansla Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nekaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapılan anne ve bebeğindurumunun iyi olduğu açıklandı.

Haberi alan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özerve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu,doğum yapan anneyi hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında Özer ve İmamoğlu,anneye çiçek takdim ederken, babaya da iyi dileklerini iletti.

Baba Cemal Mete;“Bizi Çok Memnun Ettiler”

Bebeğin babası Cemal Mete şaşkınlık ve mutluluğu bir aradayaşadığını ifade ederek şöyle konuştu; “Biz sabah kalktık, hastaneyegidecektik. Metrobüsle hastaneye gidiyorken eşimin bir anda sancısı başladı vedoğum gerçekleşti. Bu olay sonrasında Dilek İmamoğlu ve Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ziyarete geldiler. Bizi çok mutlu ettiler. Bizimleilgilendikleri için Allah razı olsun onlardan. Bir erkek evladım oldu bu yüzdende çok mutluyum. Bu gün bizi burada yalnız bırakmayan herkese tekrardanteşekkürlerimi sunuyorum.”


dcafbkopgbdfvjyvpl7cwazr.jpg

d4wxhn8vqkdjklgsrs0cfIpn.jpg

rsxzqaf7oywmucywr9pk3qix.jpg

shzjeqbbp69wakzIdoa2mgcp.jpg

zmifb9n7kcoddhu5tabphjje.jpg

8fsugyIqzrg4mwi1mbfy75oe.jpg

fxzz9jb28o7tsbylquegudvy.jpg

Ipuhxajakthyepcqunysg5dg.jpg

r67xx3znf0qljudie9phzobu.jpg

tcjyhakdvmclkg6zruz9nwov.jpg

5tb7smz0akc3nrjl2u4actbq.jpg

atcu4kwuipgI0ondbalz8xe1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.