İstanbul Çiçek Siparişi ile İstediğiniz Çiçekler Adresinize Gelir

İstanbul Çiçek Siparişi ile İstediğiniz Çiçekler Adresinize Gelir

Çiçekler yüzyıllardır son derece önemli bir yere sahip bir figür olarak, günümüze ulaşmıştır. Kıyafetlerimize, örtülerimize, dantellerimize işlediğimiz bir figür olmuştur.

. Çiçekler her kadın için ayrı bir manaya gelir. Sadece kadınlar değil artık erkekler içinde çiçek gönderebilirseniz. Duyguları ifade ederken, teşekkür ederken, özür dilerken ve bir çok konu için çiçek gönderme işlemi artık online olarak da yapılmaktadır. Çiçekçiye gitmeden online olarak ister kendinize isterseniz sevdikleriniz için çiçekler sipariş verebilirsiniz. Kadınlar özellikle çiçekler konusunda ne kadar kızmış olursa olsunlar merhameti ve sevgiyi anımsattığı için mutlu olurlar.

Çiçekler Bizlere Ne Anlatır?

Çiçeklerin dili vardır. Geçmişte de olduğu gibi bazen duyguları bazen öfkeyi bazen de mutluluğu anlatırlar. Her gül ya da buket içerisinde yer alan gülün sayısı dahi bir mana taşır.

Bilinçli olarak gönderilen çiçekler amacınıza hizmet edebilir. İstanbul çiçek gönder ile mutlu edin sevdiklerinizi; İstanbul ilimizde anında sipariş verebileceğiniz çiçeklerle, siz de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. cicekdiyari.com sitemizden seçimlerinizi yapabilirsiniz.

En çok tercih edilen çiçeklerden bazıları şu şekildedir;

Beyaz gül; masumluk, masumiyet ifade eder.

Kırmızı gül; aşk, sevgi ifadesini taşır. Kesinlikle sevgili ya da eş için tercih etmelisiniz.

Sarı lale; şarkılara konu ola sarı laleler o kadarda masum değildir. “gerginlik” ifade eder. Gerginlik yaşadığınız kişiye gönderebilirsiniz.

Papatya; sanırım kimse yoktur ki papatyaları sevmeyen olsun. Papatyaları o kadar çok severiz ki bizlere her şeyi ifade eder. Seviyor, sevmiyor derken dahi papatyalardan medet umarız. Peki, ne ifa ede bizlere papatyalar? “sağlık, mutluluk, neşe her şeyi ifade eder. Papatyaları hasta ziyaretlerinde, mutlu olmasını istediğiniz her kişiye gönderebilirsiniz.

Karanfil; her rengi farklı mana taşısa da karanfiller bizde yas manasına gelir. Her ne kadar çelenklerde yerini alsa da karanfil matem çiçeğidir. Bu yüzden mezarlara karanfil atılır. Üzüntüyü simgeler. Farklı olarak Örneğin;  Beyaz karanfil, memnuniyet ve saflığı iade eder.

Solmayan gül; kuru güller ve yapay güller ifade etmez. İstanbul çiçekçi, olarak birçok çiçekle huzur vermeyi ön koşul sayarız.

Hangi Tür Çiçekler Gönderilebilir?

Doğum günü çiçekleri; adından belli olduğu gibi doğum gününe özel olarak buket yapılan bu çiçekler ile doğum gününü sevdiklerinizin kutlayabilirsiniz. Ne alsam derdine her zaman çiçekler yardıma koşar. Bu yönüyle çiçekler bizim yardımcımız olabilirler. İçine iliştirdiğiniz tatlı bir not ona doğum günlerinin en güzeli yaşatabilir.

Doğum günlerinde çiçek çeşitleri de farklılık gösterebilir.

  • Doğum günlerinde “ şans bambusu çiçeği” gönderin. Şans dilemiş olursunuz.
  • Kuru çiçekler
  • Orkide
  • Para ağacı; mizahi bir mana taşır, böylelikle gülümsetebilirsiniz.
  • Açelya
  • Menekşeler
  • Kaktüs arajmanı
  • Fuşya Orkide
  • Sonbahar huzur esintisi
  • Kaktüsler; kaktüsleri gönremek çoğu kişi için garip gelebilir. Oysaki katüsleri çalışan bir kişiye göndermeniz onun sağlığı içinde art sağlayabilir. Nasıl mı? Şöyle ki katüsler ortamda bulunan radyasyonu emdiğini söylenmektedir. Bir de uzun ömürlü, su istemeyen bir bitki olduğundan oldukça güzel bir çiçektir. HEm erkeğe hem de kadınlara gönderilebilecek nadir çiçeklerdir.

Özel Tasarım Çiçekler

Dağ palmiyesi,  Sevimli kedi lavantalar, Kuşkonmaz mini orkide, taşta açan lavantalar. Çardak gül buketleri, Kalpli Saklıda “ Kalbim ALEV ALEV” , “Kalbim Senin İçin Atıyor” gibi birçok özel tasarım çiçekler sizlerin anlatmak istediğinizi sizlerin yerine anlatmaktadır. İstanbul çiçek siparişi ile çiçekler sizi ifade eder. Siz susun onlar konuşur.

Özel Durumlar İçin Çiçekler Nelerdir?

Özel gün ve durumlarada tercih edilen çiçekler şu şekildedir;

  • Yeni Bebek Çiçekleri, bizler yeni bebeği olanlar için çiçek göndermeyi de adet edindik.
  • Geçmiş Olsun Çiçekleri; bir olaydan yani sıkıntılı bir süreçten kurtulanlara özel olarak yapılan çiçeklerdir.
  • Cenazeye Özel çelenkler, cenazelerde bu tip çiçekler acıyı paylaşmak manasına gelir.
  • Söz- Nişan çiçekleri; bu tip çiçekler isteme törenlerine de özel olarak hazırlanırlar. İsteğe göre canlı ya da yapay olabilir.
  • Özür çiçekleri, yapılan hataların ve kırgınlıklar için özür maçıyla gönderilen çiçeklerdir.
  • Düğün- nikah çiçekleri
  • Yeni iş ya da terfi için özel çiçekler
  • Açılış çiçekleri ve daha birçok neden bulabiliriz çiçekleri göndermek için bu yüzde çiçekler bizim her şeyimizdir. Çiçekleri özel ve önemli yapan içindeki not ve gönderen kişilerdir. Gönderen kişilerin özel olması o çiçeğin manasını daha fazla arttırır. Sizde sevginizi çiçeklerle taçlandırın.

cicekdiyari.com sitemizden seçimlerinizi yapabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.