İMAMOĞLU’NDAN MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI KÖYMEN’E TEBRİK ZİYARETİ

İMAMOĞLU’NDAN MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI KÖYMEN’E TEBRİK ZİYARETİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen’e tebrik ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen'e seçim zaferi dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, geçmişte Maltepe'de başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, bu başarılı dönemi Maltepe'den başlayarak tüm İstanbul'a yayma hedefinde olduklarını ifade etti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazanan Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen'i makamında ziyaret eden İmamoğlu, Köymen'e başarı dileklerini iletti. Ziyaret sırasında İmamoğlu, Köymen'le birlikte planlı bir çalışma döneminin başlangıcı toplantısını gerçekleştirdiklerini belirtti. İmamoğlu, "Esin Köymen Başkanımıza başarılı bir dönem dilekleriyle bugün kendisini ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretle birlikte, onun ötesinde bir iş birliği hedefliyoruz. Bu 5 yılı nasıl geçireceğimize dair detaylı bir şekilde görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bütün belediyelerimizi bu kapsamda ziyaret ediyoruz ve inşallah 39 belediyemizi de birkaç hafta içerisinde ziyaret etmiş olacağız" şeklinde konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.