İMAMOĞLU: BU HAZIRLIK BİR İKTİDAR HAZIRLIĞIDIR

İMAMOĞLU: BU HAZIRLIK BİR İKTİDAR HAZIRLIĞIDIR

CHP'nin tüzük kurultayı öncesinde toplanan İstanbul İl Danışma Kurulu'nda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Bu hazırlık bir iktidar hazırlığıdır.

 CHP'nin tüzük kurultayı öncesinde toplanan İstanbul İl Danışma Kurulu'nda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Bu hazırlık bir iktidar hazırlığıdır. Bu hazırlıkta boşa harcayacak içe dönük, halktan uzak gündemlere ayıracak tek bir dakikamız bile yoktur. Birbirimize vakit ayıralım, konuşalım, halleşelim, helalleşelim, konuşalım ama bütün bu konuşmalar kendi içimizde ve aramızda suhuleti sağlamak, işbirliğini oluşturmak adına kaliteli bir süreç şekliyle ilerlesin" dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de "CHP yöneticileri, örgütümüz iktidara kilitlenmiş durumda... Hangi makamda olursak olalım, parti içi süreçleri kendi içimizde değerlendirip tek bir hedefe odaklanmalıyız. Tek bir parolamız var: İktidar iktidar iktidar" diye konuştu.

Yapılan kurultay hazırlığının bir iktidar hazırlığı olduğunu da ifade eden İmamoğlu, "Bu hazırlıkta boşa harcayacak içe dönük halktan uzak gündemlere ayıracak tek bir dakikamız bile yoktur. Birbirimize vakit ayıralım, konuşalım, halleşelim, helalleşelim, konuşalım ama bütün bu konuşmalar kendi içimizde ve aramızda suhuleti sağlamak, işbirliğini oluşturmak adına kaliteli bir süreç şekliyle ilerlesin. Kamuoyuna farklı yönleriyle yansıyarak milletimizin temel gündemini, sağa sola esnetecek bir biçimde gündemi meşgul etmemesini diliyorum. İnanınız bir dakikamız yok bile derken çok çalışmamız, iş üretmemiz, belediyeler olarak özellikle yükümüzün ne kadar büyük olduğunu bilen bir ekip olduğumuzu da ifade etmek isterim. Yine genel başkanımızla birlikte merkez yönetimimizle, tüzüğe belki de altlık olabilecek bir biçimde ilerleyen zaman diliminde bunların da partimizin en üst düzeyde yönetim biçimine ve organizasyon şemasına eklenecek bir biçimde yerel yönetimle ilgili atılan kurumsallaşma çalışmalarını da takdirle izliyor bir parçası olmaktan da gurur duyuyorum" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.