İMAMOĞLU ADALILARA SESLENDİ

İMAMOĞLU ADALILARA SESLENDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir süredir devam eden "Adabüs-Azmanbüs" tartışmasıyla ilgili Adalılara seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalar'da toplu taşıma için tahsis edilen elektrikli minibüslerle ilgili tartışmalar üzerine Adalılara hitap etti. İmamoğlu, mevcut yasaların yolcu taşımacılığında güvenlik için M tipi araçları zorunlu kıldığını belirterek, alternatif araçların ruhsatlandırılamadığını söyledi. Bu bağlamda Adalar'da şu anda kullanılan L tipi araçların yetersiz kaldığını ve izinsiz akülü araçların arttığını vurguladı.

İmamoğlu, Adalar'ın ruhuna daha uygun ve estetik araçlar üzerinde çalışmaların devam ettiğini, teknik analizlerin sürdüğünü ve sürecin takip edildiğini belirtti. Ayrıca, Adalar'da toplu taşımanın devam etmesi gerektiğini ve bu araçlara ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, geçici çözümün kabul edilmesi gerektiğini söyledi. Adalıların sesini duyduklarını ve çözüm arayışlarının sürdüğünü de ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.