İFTAR SOFRALARINA BÜYÜK İLGİ

İFTAR SOFRALARINA BÜYÜK İLGİ

10 Mart 2025

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan’ın bereketini ilçedeki 5 ayrı noktada kurduğu iftar sofralarında vatandaşlarla paylaşıyor. İftar sofralarında her akşam 1500’e yakın ilçe sakini aynı sofralarda oruç açmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından ilçedeki Taziyeevleri ve Çok Amaçlı Salonlarda kurulan iftar sofraları büyük ilgi görüyor. Fatih Mahallesi Taziyeevi ve Çok Amaçlı Salon, Halkalı Mahallesi Taziyeevi ve Çok Amaçlı Salon, Kanarya Mahallesi Taziyeevi ve Çok Amaçlı Salon, Yarımburgaz Mahallesi Taziyeevi ve Çok Amaçlı Salon ve Kemalpaşa Semt Konağı Çok Amaçlı Salon’da kurulan sofralarda, birlik ve beraberlik atmosferinde ilçe sakinleri komşularıyla bir araya gelerek iftar yapıyor.

Kemal Çebi: Tüm komşularımız davetlidir

İftar sofralarında Küçükçekmecelileri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Kemal Çebi de “ Ramazan ayı insanların hassas olduğu merhamet, umut ve iyilik ayıdır. Dinimizin bize emretmiş olduğu gibi hiç kimsenin aç kalmaması gereken önemli bir aydır.  Ramazanın hayırlı olmasını diliyor, tüm komşularımızı iftar yemeğimize davet ediyorum. Küçükçekmece’de aynı sofralarda oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sofralarımız bereketle, gönüllerimiz huzurla dolsun. Dualarımız kabul, birliğimiz daim olsun” diye konuştu.

Ramazan etkinliklerine 7’den 70’e büyük ilgi

Küçükçekmece’de Ramazan geceleri de kültür sanatla renkleniyor. Sefaköy ile Cennet Kültür ve Sanat Merkezleri Ramazan ayı boyunca tasavvuf müziği dinletilerinden, meddah gösterilerine, iftar sonrası kültür sohbetlerinden özel konser ve tiyatrolara kadar manevi atmosfere uygun etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 7’den 70’e herkesin büyük ilgi gösterdiği etkinlikler, Ramazan ayı boyunca devam edecek. 

wkrl2nxkz9ybg53a71jt8xmr.jpg

sknm40tplg5herrhb7psxz8m.jpg

gxqekjcvra26byejshi03tqd.jpg

6zucghdv9aift3vj8sx1nfwe.jpg

7bplvwnqk4fnkqxIhohprtyj.jpg

c6ygs3kwuhzo91dhymcojfdq.jpg

okwc278rlyjmdtdcuof3e9nv.jpg

mv8etzuk1znbwvbhypcnsiml.jpg

I27iqeylpyz8nhf3qobxps1n.jpg

nm1fdvlifrhlgvy5ypsszzok.jpg

vlujfoyrrtzpae9fxsqk6cbw.jpg

7qsf4yvfhooIe0pmtlu3cjdk.jpg

apme1cgarIh2zqftfpcyd0jo.jpg

p0efrvpul1ek7zsanImyfw6z.jpg

4hd9nkyagtuqIzh15ldgomqv.jpg

hnbmyj62kwiacu4ucsnbdfvg.jpg

yhaywk5gzidp20Imqrkfdmge.jpg

bx4dqy8uzfw2ag7pjyl16jhc.jpg

frg6m59exa4xsdjl7p8q2w13.jpg

aub3d05kwwzxzfr87y4tIoqj.jpg

wufypowbzpxIklxze345gsyc.jpg

r6y4psrtvhxjfxbgnkdy8aa5.jpg

b0w2kq7bwqz83hndr5fhp6cl.jpg

f3u9mrzdu0q4ttb8kial7own.jpg

r05b7effxsk6c1cna3oxweuw.jpg

58baxeqyvvg7lbttmr4ioazo.jpg

hhnpsnadqvguq82xdrsap9ix.jpg

h7pd1r69xbce84kmjtqjI2vi.jpg

bbdhpufwcogdl6age9mkofqI.jpg

gxanuwbzuh9wy0irq7s3mj2s.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.