İETT ŞOFÖRLERİNE ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

İETT ŞOFÖRLERİNE ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

İstanbul’un toplu ulaşımında en büyük role sahip İETT, 9 farklı kategoride üstün başarı gösteren 124 şoförünü ödüllendirdi. Şoförlere, plaketi İETT Genel Müdürü İrfan Demet takdim etti.

İstanbul’un toplu ulaşımında en büyük role sahip İETT, 9 farklı kategoride üstün başarı gösteren 124 şoförünü ödüllendirdi. Şoförlere plaketlerini İETT Genel Müdürü İrfan Demet takdim etti.

İETT, birçok kriterde üstün başarı gösteren 124 şoförünü daha ödüllendirdi Yardımsever, Kibar, Dikkatli, Sabırlı, Saygılı, Güler Yüzlü, Güvenilir, Prezentabl ve Titiz olmak üzere toplam 9 farklı kategoride değerlendirilen ve yolcuların geri dönüşleri ile ödüle layık görülen İETT kaptan şoförleri için, İBB Dr. Enver Ören Kültür Merkezi’nde ödül programı düzenledi. 

Programa, İETT Genel Müdürü İrfan Demet, Genel Müdür Yardımcıları Zeynep Pınar Mutlu, Şükrü Yılmaz ve Onur Temürlenk, İstanbul Otobüs Özel Halk Otobüsü Sahipleri ve İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık,  Kentiçi İstanbul Katlı Özel Halk Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Aktürk, İSTAŞ İstanbul Çift Katlı Ulaşım A.Ş. Başkanı Hüseyin Tatlı, Yeni İstanbul Özel Halk Otobüsleri AŞ Başkan Yardımcısı Adil Evren ile çok sayıda İETT yöneticisi, kaptan şoförü ve kaptan şoförlerin aileleri katıldı. 

Programda 9 kategorinin 9’undan da ödül almaya hak kazanan kaptan şoförler İETT Genel Müdürü İrfan Demet tarafından ödüllendirildi. Programda konuşan İETT Genel Müdürü İrfan Demet, İETT kaptan şoförlerinin İstanbul için çok büyük bir emek verdiğini, İstanbul’da en önemli ve zor mesleklerden birinin toplu ulaşım şoförleri olduğunun söyledi.

Program, İETT kaptan şoförleri, aileleri, İETT Yöneticileri ve ÖHO Başkanlarının katıldığı İETT ailesi fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.