İETT HEYETİNDEN BEYLİKDÜZÜ’NE ZİYARET

İETT HEYETİNDEN BEYLİKDÜZÜ’NE ZİYARET

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İETT heyeti ile biraya gelerek ilçedeki toplu ulaşım faaliyetlerini, yeni talepleri ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçedeki ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla İETT yetkilileri ile bir araya geldi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, İETT Genel Müdürü İrfan Demet ve diğer yetkililer katıldı. Toplantıda, seferlerin artırılması, araçların büyütülmesi ve yeni hatların açılması konularındaki talepler değerlendirildi. Başkan Çalık, Beylikdüzü'nün 400 bini aşan nüfusuyla önemli bir ilçe olduğunu vurgulayarak, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını ve ulaşım sorunlarının çözülmesini umduğunu belirtti. İETT Genel Müdürü İrfan Demet, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini ve kısa sürede çözümler sunacaklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.