İETT, ÇATALCA BELEDİYESİ’NDE

İETT, ÇATALCA BELEDİYESİ’NDE

İETT, katılımcı yönetim vizyonu doğrultusunda Çatalca Belediyesi’ni ziyaret ederek bölgedeki toplu ulaşım faaliyetlerini, yeni talepleri ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

İETT, katılımcı yönetim vizyonu doğrultusunda Çatalca Belediyesi’ni ziyaret ederek bölgedeki toplu ulaşım faaliyetlerini, yeni talepleri ve çözüm önerilerini değerlendirdi. İstanbul'un tüm ilçelerini ziyaret ederek talepleri yerinde dinlemeyi ve daha konforlu toplu ulaşım hizmetleri geliştirmeyi amaçlayan İETT, bu kapsamda Eyüp Sultan ve Sancaktepe'den sonra Çatalca'ya gitti.

İETT Genel Müdürü İrfan Demet'in yanı sıra İETT Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Yılmaz, Ulaşım Planlama Daire Başkanı Yusuf Limon, Koordinatör Sinan Öztürk ve diğer ilgili yöneticiler toplantıya katıldı. Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen İETT yetkilileri, mevcut toplu ulaşım hizmetlerini ve yeni talepleri değerlendirdi. İETT, bu ziyaretlerle toplu ulaşımda yeni çözümler geliştirmeye devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.