İBB’NİN YENİKAPI YARDIM TOPLAMA MERKEZİ’NDE 'İYİLİK İSTASYONU' AÇILDI

İBB’NİN YENİKAPI YARDIM TOPLAMA MERKEZİ’NDE 'İYİLİK İSTASYONU' AÇILDI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’nun öncülüğünde, “Dayanışmanın Kalbi Yenikapı’da Atıyor” sloganıyla İBB’nin Yenikapı Yardım Toplama Merkezi’nde ‘İyilik İstasyonu’ açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’nun öncülüğünde, “Dayanışmanın Kalbi Yenikapı’da Atıyor” sloganıyla İBB’nin Yenikapı Yardım Toplama Merkezi’nde ‘İyilik İstasyonu’ açıldı. İstanbul Vakfı ve İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle açılan ‘İyilik İstasyonu’, afetzedelerin kıyafet ve belli temel ihtiyaç malzemelerini ücretsiz olarak temin edebilecekleri bir dükkân olarak hizmet veriyor.

İBB Yenikapı Yardım Merkezi’nde, bir yandan yardım TIR'larının bölgeye ulaştırılması için çalışmalar devam ederken, diğer yandan da İstanbul Vakfı ve İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle açılan ‘İyilik İstasyonu’, İstanbul’a yerleşen afetzedelerin kıyafet ve belli temel ihtiyaç malzemelerini temin edebildikleri bir dükkân olarak hizmet verecek. Çocuk, kadın ve erkek sıfır ve/veya temiz ikinci el kıyafetler, çocuklar için oyuncaklar, temel hijyen malzemeleri gibi ürünler, İyilik İstasyonu’na gelen afetzedeler tarafından ücretsiz olarak alınabiliyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.