İBB İLE ATAŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA KOORDİNASYON TOPLANTILARI DÜZENLENİYOR

İBB İLE ATAŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA KOORDİNASYON TOPLANTILARI DÜZENLENİYOR

Ataşehir’in sorunlarının bir an evvel çözülebilmesi için İBB ve Ataşehir Belediyesi el ele verdi. Vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için iş birliği artırılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi arasında koordinasyon toplantıları düzenleniyor. 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşan ve 4 farklı ilçeden gelen mahalleler üzerine kurulması sebebiyle çeşitli sorunlar yaşayan Ataşehir’in problemlerinin çözülmesi için İBB ve Ataşehir Belediyesi yetkilileri toplantılar düzenliyor.

25 Haziran’da gerçekleşen toplantıya; Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy, İBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Atalık ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürleri katıldı.

Verimli bir toplantı gerçekleştirildiğini belirten Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Ataşehir için çok çalışıyoruz ve İBB ile olan koordinasyonumuzu her geçen gün arttırıyoruz. İlerleyen günlerde hemşehrilerimiz için daha iyi hizmetler sunmak adına iş birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

“Amaç vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek”

Bu toplantının ertesinde, 26 Haziran’da da İBB Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Akçabay ve İBB Sağlık Daire Başkanı Dr. Önder Yüksel Eryiğit ile Ataşehir Belediyesi’nde bir toplantı daha gerçekleştiren Başkan Onursal Adıgüzel, Ataşehir’in sorunlarının bir an önce çözülebilmesi için iş birliği içerisinde faydalı görüşmeler yaptıklarını ifade etti. Toplantının ardından Başkan Adıgüzel, “İlçemizin daha da gelişmesi ve komşularımızın memnuniyeti için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

uktzrnaltvvIdwm8jdmhnoiz.jpg

xkneedatug7xlpyab62s0fhm.jpg

9tcvsfuj036rcnwsiydyw1xh.jpg

oszwycixrpl1hou9dzces7qw.jpg

Iifsarc8ru9bobxetpendudp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.