İBB E-SPOR TURNUVASI BAŞLIYOR

İBB E-SPOR TURNUVASI BAŞLIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye'nin en iyi oyuncularının şampiyonluk için yarışacağı e-spor turnuvasını başlatıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 5-7 Temmuz tarihleri arasında e-spor turnuvası düzenliyor. Bilgisayar kategorisinde Valorant, konsol kategorisinde EA FC 24 oyunları oynanacak. Etkinliğe başvurular İstanbul Senin uygulaması ve online formlar üzerinden 3 Temmuz'a kadar yapılabilecek.

İBB e-spor Akademisi'nin ev sahipliğindeki turnuvaya 13 yaşından büyük herkes katılabilir. Turnuvanın elemeleri 5 Temmuz'da online olarak gerçekleştirilecek. Çeyrek ve yarı final maçları ise İBB’nin Bağcılar’daki Cüneyt Arkın Gençlik Merkezi’nde oynanacak.

Valorant turnuvası için 64 takım (320 oyuncu) ve EA FC 24 turnuvası için 128 oyuncu kontenjanı bulunuyor. Başvurular, ilgili online formlar üzerinden yapılabiliyor. Dereceye giren takım ve sporcular çeşitli ödüller kazanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.