Hayata Bağış Derneği Koşusu'nda birinciliğe Mister Win uzandı

Hayata Bağış Derneği Koşusu'nda birinciliğe Mister Win uzandı

Çim pistte 1400 metre mesafede düzenlenen ve 3 yaşlı Arap taylarının katılım gösterdiği mücadeleye, 11 tay katıldı.



3 Ağustos 2012 tarihinde kurulan Hayata Bağış Derneği adına düzenlenen koşunun 2022 yılı galibi; Mahmut Bilgiç'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu Mister Win (Kaizbert - Tumbulhaber / Haberbatur) oldu. Koşuya Tolga Yıldız ile katılan ve Mehmet Yalçın tarafından antrene edilen tay, elde ettiği bu koşu galibiyetiyle kariyerinin beşinci birinciliğine ulaştı.

Koşunun ikinciliğini, Canaslanım (Baturşah - Torul / Kaizbert) elde ederken, Aksu Han (Turbo - Çiğdemabla / Demirkazık) üçüncü, Ağa Turbo (Turbo - Hür Gönül / Demirkazık) dördüncü ve Tanışık (Turbo - Lusaka / Demirkazık) isimli tay da beşinci oldu.

Koşunun galibi Mister Win için bitiriş derecesi 1.32.66 olurken, farklar 4 Boy - 1 Boy - 1 Boy - 1,5 Boy  şeklinde sonuçlandı.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına Doğan Bilgiç'e plaketini, Hayata Bağış Derneği Üyesi Nazif Uzunalan verdi.



Törende ayrıca, Yönetim Kurulu Üyemiz Can N. Güven, Hayata Bağış Derneği Üyesi Nazif Uzunalan'a günün anısına bir plaket takdim etti. Törene, İstanbul Hipodrom Müdürü Volkan Yıldız ile davetliler de katıldı.
 

HAYATA BAŞ„IŞ DERNEŞ„İ

Hayata Bağış Derneği, toplumun her kesiminden bireylere ve sağlık profesyonellerine organ bağışıyla ilgili bilgiler sunmak, organ bağışını teşvik eden etkinlikler düzenleyerek geniş kitlelere ulaşmak, ülkemizdeki organ bağışının gelişimine katkı sağlamak ve toplumumuzda farkındalık yaratmak amacıyla 3 Ağustos 2012 tarihinde kurulmuştur. Dernek, organ bekleyen hastaların yegane umudu olan organ bağışı oranlarının artması için çeşitli projeler hazırlayarak etkinlikler düzenlemektedir. Hayata Bağış Derneği, organ nakli koordinatörlerinin kişisel gelişimlerini desteklemek ve toplumsal bilinç çalışmalarının yanı sıra sağlık profesyonellerine yönelik bilgilendirme seminerleri de düzenlemektedir.

7gjujq3z0ako62xd5p4ecpfl.jpg

gglmu3lnyye1xzcvetubapwc.jpg

pab8dfcwlwvj096z4bxvht7h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.