HASBAHÇE SPOR SAHASI’NDA TARTAN PİST VE YÜRÜYÜŞ YOLU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

HASBAHÇE SPOR SAHASI’NDA TARTAN PİST VE YÜRÜYÜŞ YOLU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kâğıthane Belediyesi ekipleri tarafından Hasbahçe Spor Sahası’nda yer alan mevcut zemin sökülerek daha dayanıklı ve modern malzemelerle yeniden inşa ediliyor. Yürüyüş yolları ve tartan pist yenilenerek sporseverlere daha konforlu ve güvenli bir spor ortamı sağlanmış olunacak.

Sporun ve sağlıklı yaşamın teşvik edilmesine yönelik bu yatırımların ilçe genelinde spor alışkanlıklarını artırması hedefleniyor.

Tartan Zemin Nedir?

Tartan zemin emici özellikte süspansiyon özelliğe sahip, aşınma direnci yüksek, açık hava şartlarına uygun esnek yapıda kaplamalardır. Zeminin yumuşak olması ve hareket yeteneğini kolaylaştırması nedeniyle son dönemlerde kullanımı yaygınlaşmıştır.

Tartan Zemin Kullanmanın Avantajları

Tartan zemin darbe emici ve koruyucu özelliği ve esnekliği sayesinde düşme veya darbe sonucu oluşabilecek yaralanmaları önleyen zemin kaplamalardır.

Drenaj özelliği sayesinde sağanak yağışlardan sonra bile su birikintisi olmaz. Kuru ve kaymayan yapısı ile dikkat çeker. Uzun ömürlüdür. Demonte özelliği nedeniyle tamiri kolaylıkla sağlanır. Esnekliğinin yanı sıra aşınmalara ve darbelere karşı dayanıklı bir yapısı vardır.

Isı ve ses izolasyonunu sağlar. İnsanı yormayan, yürüyüş konforu sağlayan bir zemin kaplama türüdür. UV güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır, düşük ve yüksek sıcaklıklara bağlı deformasyon gözlenmez.

gvomsaistznurepvxlI3eu85.jpg

ouqn5zctgdfv4oyae0htvf8d.jpg

ebml7zlzey9gaa2wvxhyjoth.jpg

lfdyjemteu2n94ykvj8gfu6d.jpg

j8tmIhlrbuixat3l1s6vezkm.jpg

ja2cxbwhd1z0qjztvwriyuau.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.