GAZİOSMANPAŞALI ÇOCUKLAR, YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

GAZİOSMANPAŞALI ÇOCUKLAR, YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

Gaziosmanpaşa Bilim ve Sanat Günleri kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar, eğitici tasarım atölyelerinde yeteneklerini sergiledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından “Keşfet, Üret, Paylaş” sloganıyla düzenlenen bilim ve sanat dolu etkinliklere çok sayıda çocuk, ailesiyle birlikte katıldı. Etkinlikler kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda, doğa bilimleri-meteoroloji, minimal yüzeyler, üflemeli roket, deniz kabuğu tasarımı ve ışıklı robot atölyesi gibi bilimsel ve yaratıcı etkinlikler düzenlendi. Eş zamanlı olarak Fetih Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde ise ebru, boyama oyun hamuru, ahşap tasarım ve oyun atölyelerine yer verildi. Programlara katılan çocuklar, hem öğrenmenin hem de eğlenmenin tadını çıkardı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Gaziosmanpaşa Belediyesi önümüzdeki haftalarda da çocukları bilim ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam edecek. İlçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirilecek etkinliklerle çocukların bilime ve sanata ilgi duyması ve yeni yeteneklerin keşfedilmesi hedefleniyor. İlerleyen süreçte ise çocukların becerilerinin geliştirilerek, geleceğin bilim insanlarının ve sanatçılarının yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.