Gaziosmanpaşa’da Kick Boks Heyecanı: Gençlere Sporla Ulaşmanın Gücü

Gaziosmanpaşa’da Kick Boks Heyecanı: Gençlere Sporla Ulaşmanın Gücü

Gaziosmanpaşa Belediyesinin ev sahipliği yaptığı 33. Super Series VIP Kick Boks Turnuvası, büyük heyecana sahne oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 33. Super Series VIP Kick Boks Turnuvası, uluslararası arenadan birçok şampiyon sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana sahne oldu. Türkiye'nin yanı sıra İran, Türkmenistan, Gürcistan, Suriye ve Tacikistan’dan gelen Avrupa ve Dünya şampiyonlarının ringe çıktığı turnuva, sporla toplumsal sorunlara dikkat çekti. “Bağımlılıkla mücadeleye destek” ve “kadına şiddete hayır” mesajlarının ön planda olduğu organizasyon, gençlere sporu teşvik etmenin yanı sıra sosyal sorumluluk vurgusuyla da öne çıktı.

Gaziosmanpaşa Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvada Ali Kelat, Ezgi Yılmaz ve Ömer Çavgın gibi ünlü Türk kick boks sporcularının yer alması, turnuvanın heyecanını doruğa taşıdı. Müsabakalar arasında sahne alan Dora ve Ersan Er’in verdiği konser, seyircilere keyifli anlar yaşattı. Sporcuların kıyasıya mücadele ettiği etkinlikte, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma gücüne ve kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemine vurgu yapıldı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe de turnuvayı izleyenler arasında yer aldı ve yaptığı konuşmada, gençlerin sporla buluşturulmasının önemine değindi. Bahçetepe, “Spor tesislerimizin kapıları bütün gençlerimize sonuna kadar açık. Gaziosmanpaşa’yı sporla anılan bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Organizasyon, sosyal mesajları ve sporun birleştirici gücüyle unutulmaz bir gece olarak hafızalara kazındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.