F.G./FRBC Anadolu Koşusu'nu üst üste ikinci kez Vincitore kazandı

F.G./FRBC Anadolu Koşusu'nu üst üste ikinci kez Vincitore kazandı

Tarih boyunca farklı medeniyetlerin kesişim noktası olmuş Anadolu Toprakları adına koşulan yarış, 2000 metre mesafe üzerinden Veliefendi Hipodromu'nun sentetik pistte düzenlendi.

2023 yılı F.G/FRBC Anadolu Koşusu'nu, Necati Demirkol'un sahibi ve yetiştiricisi olduğu Vincitore (Victory Gallop - Elevato / Kaneko) jokeyi Gökhan Kocakaya idaresinde galibiyetle noktaladı ve geçen sene olduğu gibi bu önemli mücadeleden zaferle ayrılmasını bildi. Zülfükar Güneli'nin antrene ettiği 5 yaşındaki doru erkek safkan bu neticeyle 5'İ Grup koşu zaferi olmak üzere toplamda 7. kez ilgililerine galibiyet sevinci yaşatmış oldu.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

Keyifli bir mücadeleye sahne olan koşuda jokeyi Halis Karataş ile start alan Cheeky Son (Invincible Son - Cheeky Doe / Yonaguska) ikinci olurken, Oğlum Doruk (Bosporus - Carolina Reaper / Victory Gallop) Vedat Abiş idaresinde üçüncülük elde etti. Jokeyi Mustafa Çiçek ile mücadeleye katılan Jefe De Jefes (Papa Clem - Shibuya / Ocean Crest) tabelanın dördüncü basamağında kendisine yer bulurken, Altınsima (Kırdemirkır - Queen Of The Storm / Indigo Red) Mehmet Akyavuz idaresinde beşinci oldu.

Koşunun galibi Vincitore için bitiriş derecesi 2.03.73 olurken, farklar Burun - 3 Boy - 4,5 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi, Asli Üyemiz Necati Demirkol'a kupasını France Gallop Üyesi Jean Pierre Deroubaix verdi.

France Gallop Üyesi Jean Pierre Deroubaix ayrıca kazanan safkanın antrenörü Zülfükar Güneli ve jokeyi Gökhan Kocakaya'ya da plaket takdiminde bulundu.

Törene Kulübümüz Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Gülnur Gülerce, Selman Taşbek, Yüksel Göktürk, Can N. Güven, Hakan Yücetürk ve Şükrü Erdem ile birlikte Asli Üyemiz Zekeriya Ahsen Kurum da katıldı.

 

6imfzayghyn0xtq8zwlsoecu.jpg

qs9koobmduwqbnkesz3f4Iuv.jpg

ckmIz0uvldnjbyw8jqid7xkv.jpg

dx1gkvd2s935wje7pufps4jz.jpg

zdt0klajuhn6srpqgiux83cp.jpg

v9mh7ylv1hxy2falzwo0ujnr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.