Eskişehir Sanayi Odası Koşusu’nda galibiyete Oğlumsun ulaştı
Çim pistte 1600 metre mesafede düzenlenen yarışı Seydi Akyıldırım’ın sahibi, Ergün Çetinkurt’un da antrenörü olduğu Oğlumsun (Abjar Academy - Diyadin / Zanjero) jokeyi Hışman Çizik idaresinde zaferle noktaladı. Seydi Akyıldırım ve İsmail Oral tarafından yetiştirilen al erkek safkan, son olarak Karayel (G1) ve Tay Deneme (G2) Koşularını dördüncülükle tamamlamıştı.
2023 yılı Eskişehir Sanayi Odası Koşusu’nu izlemek için tıklayınız.
Tabelanın ikinci basamağına Vedat Abiş’le Zızka (Sommerabend - Mamusella / Invincible Spirit) isimli tay yerleşirken, I Have Spoken (Myboycharlie - Natural Mystic / Pour Moi) Uğur Temur’la üçüncü, Yavuz Salim (Marcavelly - Tulumbacı Kız / Agresivo) Ayhan Kurşun ile dördüncü, Inevitable (Native Khan - Danseur De Feu / Danehill Dancer) ise Gökhan Kocakaya’yla beşinci oldu.
Kazanan Oğlumsun için bitiriş derecesi 1.37.48 olarak kayıtlara geçti, farklar da Burun - 2 Boy - Burun - 4 Boy şeklinde sonuçlandı.
Koşu sonrası düzenlenen törende, kazanan tayın sahibi adına Hikmet Akyıldırım’a kupasını Eskişehir Sanayi Odası Başkan Vekili Halil Evren Şahin takdim etti.
Safkanın antrenörü Ergün Çetinkurt’a plaketini Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Benli takdim etti.
Kazanan safkanın jokeyi Hışman Çizik’e ise plaketini Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Polat Sönmez takdim etti.
Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Benli ayrıca, Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven’e günün anısına bir hediye takdim etti.
Şeref Tribünü’nde gerçekleştirilen törene Ankara Hipodrom Müdürü Özgür Kaya da katıldı.
Eskişehir Sanayi Odası
Eskişehir Sanayi Odası, sanayileşmeye hız kazandırmak ve sanayicilerin sorunlarına çözüm üretmek üzere, bağımsız bir oda olarak 1 Kasım 1968 tarihinde kurulmuştur. Eskişehir Sanayi Odası, kurulduğu günden itibaren bölge sanayicisinin sorunlarını dile getirerek çözümler sunmuş, sanayileşme konusunda yaptığı çalışmalarla öncü odalardan biri olmuştur. Oda’nın başlıca amacı, Eskişehir sanayisinin katma değeri yüksek ürünler üretmesini sağlamak, ihracatı arttırmak, sanayinin ihtiyacı olan nitelikli işgücünü temin edecek çalışmalar yapmak, Ar-Ge faaliyetlerine önem vererek teknoloji ve inovasyona dayalı bir il sanayisi oluşturmaktır. Kurulduğu ilk yıllarda 85 olan üye sayısı, günümüzde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalarla 1000’e yaklaşan Oda, üye firmalar ve 16 meslek komitesi ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca Mesleki Eğitim Merkezi, Dış Ticaret İstihbarat Merkezi, Model Fabrika, Sürdürülebilir Yeşil Sanayi Birimi gibi Avrupa Birliği ve ulusal projelerle üyelerine birçok alanda fayda sağlayan Eskişehir Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Oda/Borsa Proje Yarışması’nda 1. olarak Türkiye’nin en iyi Odası seçilmiştir. Ayrıca Milletlerarası Ticaret Odası ICC tarafından düzenlenen Dünya Odalar Yarışmasında 2017 ve 2021 finale kalarak ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Hizmet kalitesini sürekli arttıran Eskişehir Sanayi Odası, TOBB ve uluslararası bağımsız denetim kuruluşlarınca yapılan denetimler sonrası, 5 yıldızlı Akreditasyon Belgesi’ni alarak Üyelerine A sınıfı kalitesinde hizmet verdiğini belgelendirmiştir.
HABERE YORUM KAT