Esenyurt’tan Giresun’a Yardım Eli

Esenyurt’tan Giresun’a Yardım Eli

Esenyurt'ta Giresun'da yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak için toplanan yardımlar, tırlara yüklenerek selden etkilenen vatandaşlara...

Esenyurt'ta Giresun'da yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak için toplanan yardımlar, tırlara yüklenerek selden etkilenen vatandaşlara teslim edildi.

Giresun'da yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için Esenyurt Belediyesi, kaymakamlık, Kent Konseyi ve il dernekleri "7 Bölge 7 Renk Esenyurt Tek Yürek" sloganıyla yardım kampanyası başlattı. Esenyurt Kaymakamlığı, Esenyurt Belediyesi, Kent Konseyi, İl Dernekler Birliği Platformu, Karadenizliler Platformu ve Muhtarlar Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada çok sayıda koltuk ve halı alındı. Esenyurt Belediyesi Giresun Kültür Evi'nden yola çıkan yardım tırları, Giresun'daki selzedelere teslim edildi.

Başkan Bozkurt yardımları teslim etti

Yaşanan selle ilgili belediye başkanlarından bilgi alan Başkan Bozkurt, daha sonra toplanan yardımları vatandaşlara teslim etti. İki gün süren ziyaretlerin son durağı selden en çok etkilenen Dereli Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu'ndan hasarla ilgili bilgi alan Başkan Bozkurt, Şenlikoğlu'yla birlikte taşan derede incelemelerde bulundu.

"Önemli olan sorunlarla birlikte mücadele edebilmek"

Yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Türkiye'nin birçok yerinde zaman zaman sorunlar yaşanıyor ama önemli olan bu sorunlarla mücadele edebilmek. Sorunlarla mücadele edebilmek için birlik beraberlik içerisinde olmamız lazım. Esenyurt zaten Türkiye'nin özeti, Türkiye'nin bütün bölgelerinden insanlar var. Türkiye'nin yedi rengini bünyesinde taşıyor ama tek yürek olarak hareket ediyor. Bu yüreğin çarpmasının nedeni de sevgi, saygı, birlik, beraberlik barış kardeşlik duygularıyla içinde olmak. Biz bu duygularla hareket ettiğimiz sürece hem Esenyurt'un hem Türkiye'nin birlik beraberliğine, dostluğuna hizmet etmiş olacağız. Yaşanan sorunların kısa sürede atlatılmasına vesile olacağız. Bugün yaptığımız bu yardım Giresunlu kardeşlerimizin sorunlarının tamamını çözemeyecek ama birlik beraberlik içerisinde olduğumuz için onların sorunlarla baş etmedeki enerjisini artırmış olacağız. Ben emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Umarım beraberce daha güzel şeyler yaparız" dedi.

Esenyurt’tan Giresun’a Yardım Eli

Esenyurt’tan Giresun’a Yardım Eli

Esenyurt’tan Giresun’a Yardım Eli

Esenyurt’tan Giresun’a Yardım Eli

Esenyurt’tan Giresun’a Yardım Eli

Kaynak: IHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.