Esenyurtlu Çiftler Sevgililer Günü’nde Evet Dedi

Esenyurtlu Çiftler Sevgililer Günü’nde Evet Dedi

Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı, Sevgililer Günü'nde evlenmekisteyen çiftlerle doldu. Aşklarını özel bir günde ölümsüzleştirmek isteyenEsenyurtlu 35 çift, dünya evine girmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercihetti.

Esenyurt’ta 14 Şubat'ı daha da özel bir gün haline getirmekisteyen 35 çift, aylar öncesinden randevu alarak Esenyurt Belediyesi NikâhSarayı’na akın etti. Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasınıisteyen çiftler, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için14 Şubat Sevgililer Günü'nü seçti. Evlenmek için bugünü bekleyen çiftler, 14Şubat'ı hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdırdı. Sabah saat10.00'da başlayan ve gün boyu süren nikâh merasimlerinde 4 nikâh memuru görevyaptı. Çiftlere, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt adına gününanısına kırmızı gül hediye edildi.

“ÇokMutluyuz”

Hayatlarının en özel günlerinde heyecanları yüzlerinden okunan Sezerve Öznur Yağcı çifti, “14 Şubat’ta evlendiğimiz için çok mutluyuz. Özel bir günolarak bu günü seçtik. Çok güzel bir gün” diyerek Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt’a bu mutlu günlerinde yaptığı anlamlı jest için teşekküretti.

jur3hcbgsv9vaj0dexgqabmu.jpg

l6rox40jprcwfeoyqsms1a9x.jpg

qmnz0cg39hfvyrnlqydjeplx.jpg

5ilzrtpcduyaz1n6w8snm34f.jpg

yrcvuzjaklpdbd7kisfv9hqg.jpg

frn8jynjhIaq0myfdlov5wal.jpg

sfemdpc9g3w8xrxzqlhkkzrt.jpg

xzews2sj5I9tchzafyuo43dc.jpg

bhnelc8tohbrvr5uz7mmstce.jpg

dhngjwpjpzuvehkzmyg34bkl.jpg

shw9eyu3jljmfuzcxgizplI6.jpg

jfvkbrx6etwngyldvq0ip8yx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.