Esenyurt’un Yolları Yenileniyor

Esenyurt’un Yolları Yenileniyor

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelinde eskiyen ve bozulan yollaraasfalt kaplama çalışması yaparak vatandaşların rahatça seyahat etmelerini sağlarkenmahalleleri de yenilenmiş ve modern bir görünüme kavuşturuyor.

İlçe genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren EsenyurtBelediyesi, Mevlana Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde desenli asfalt serimçalışmaları yaptı. Gelen talep ve önerileri de dikkate alarak Esenyurt'un dörtbir yanında çalışmalarını devam ettiren ekipler, hem vatandaşların sağlıklı vekonforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor hem de mahalleleri yeni vemodern bir görünüme kavuşturuyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dilegetiren ilçe sakinleri Esenyurt Belediyesi'ne teşekkür ederken, belediyeyetkilileri ise benzer çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini açıkladı.

“VatandaşlarımızRahat Bir Şekilde Seyahat Edebilecek”

Esenyurt Belediyesi yol bakım onarım şefliğinde kontrol mühendisiolarak görev yapan Ozan Bahadır, Esenyurtlu vatandaşların rahat seyahatedebilmeleri için çalışmaları hızlandırdıklarını ifade ederek şunları söyledi;“Mevlana Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde desenli asfalt çalışması yapıyoruz. Busokakta vatandaşlarımız, yol rampa olduğundan dolayı çıkarkenzorlanmaktaydılar. Bu nedenle bizler de desenli asfalt çalışmamızı yaparakvatandaşlarımızın rahat bir şekilde seyahat etmelerine katkı sunmuş olduk.Esenyurt genelinde yol bakım çalışmalarımız 7/24 esasına dayalı olarak devamedecektir.”

kfIajoyfhq53tppashqcgdzw.jpg

q0umI7ymxn9csf34l6hlytx2.jpg

I2wonpm5ln0a8jyvcqsksgux.jpg

rwvzsjmd6pjb1lq79gdoflci.jpg

mdkev45jlda9pyhiwxb8nmfs.jpg

nhoto7vqceys3nmlfx06qdja.jpg

rcjbdhkd95osfesiwrztpxug.jpg

c0hvI2ozbgxaynf8khowrf9g.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.