Esenyurt’un Yolları Yenileniyor

Esenyurt’un Yolları Yenileniyor

İlçe genelindeki yol sorunlarına etkin çözüm üreten EsenyurtBelediyesi, Osmangazi Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi’nde asfalt kaplamaçalışması yaparak bölgeyi yeni bir görünüme kavuşturdu.

 

Esenyurt Belediyesi, daha temiz ve konforlu bir kent yaşamı içinçalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde asfalt yenilemeçalışmaları başlatan ekipler, son olarak Osmangazi Mahallesi, Halide EdipAdıvar Caddesi’nin yollarını yeniledi. Caddedeki yola asfalt kaplama çalışması gerçekleştirenbelediye çalışanları, hem bölgeyi yeni bir görünüme kavuşturdu hem devatandaşların rahat bir şekilde seyahat etmesine olanak sağladı. Çalışmalardanson derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar Esenyurt Belediyesi’neteşekkür ederken, belediye yetkilileri ise çalışmaların ilçe genelinde tümhızıyla devam edeceğini belirtti.

 

“ÇalışmalarımızTüm Hızıyla Devam Ediyor”

Esenyurt Belediyesi bünyesinde yol bakım onarım şefi olarak görevyapan Ozan Bahadır, ilçenin her noktasında çalışmaların etkin bir şekildesürdürüldüğünü ifade ederek şöyle konuştu: “Esenyurt’ta başlattığımız yol bakımçalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri,teknik ekiplerimizce yerinde incelemeler yaparak çözüme kavuşturuyoruz. Bu günvatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Osmangazi Mahallesi, Halide EdipAdıvar Caddesi’nde asfalt yenileme çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Esenyurtgenelinde tüm cadde ve sokaklarda 7/24 esasına dayalı olarak çalışmalar devametmektedir.”

9vyxbhmpc2i4s6ljhqwwznnm.jpg

89acuxkne3sdrvoqmwxjlyan.jpg

dvlntcxmeowk12mnvy7fdztw.jpg

h35vgewpogs7rjfqnccsxl0v.jpg

afwe371eu0oglxjzkuczb4lr.jpg

qsekoyziIbyqcmwwch5uzja2.jpg

zm82ys6cixxuqgu4hwbad1ol.jpg

abo71m0lte46cunqjjpfvxg3.jpg

o0cIs6u4nnvjbgd9zrpfbphy.jpg

yqntoj3k1kgcdp6j0mfIyw24.jpg

hzq4cqpyyIu73rlgske0kfl8.jpg

icdyg7fjxfcvszpudbI9w5lb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.