Esenyurt’un Kahramanları Olası Afetlere Hazır

Esenyurt’un Kahramanları Olası Afetlere Hazır

Deprem bilinci ve ilk yardım eğitimlerine devam eden EsenyurtBelediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESAK), bünyesindeki gönüllü personeli bilinçlendirerekEsenyurt’u olası afetlere hazırlıyor.

Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESAK), bünyesindeki gönüllüarama kurtarma personeline deprem bilinci eğitimi ve ilk yardım eğitimi veriyor.Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in talimatıyla verileneğitimlerde Esenyurt’un kahramanları, ilk yardım eğitimlerinin yanı sıra olasıbir doğal afette gerekli olan ekipmanların kullanımını da öğreniyor. Doğal afetlereyönelik eğitimlerin ilçe genelinde devam edeceğini belirten ESAK yetkilileri, çalışmalarınıhummalı bir şekilde sürdürüyor.

“EğitimlerimizAralıksız Olarak Devam Ediyor”

Eğitimlerin içeriğiyle ilgili bilgi veren Esenyurt BelediyesiArama Kurtarma Personeli Ömer Faruk Akbalık, “Eğitimlerimiz aralıksız olarakdevam ediyor. Gerekli malzemelerin kullanımını hatırlamak, öğrendiğimiz deprembilinci eğitimini ve ilk yardımla ilgili bilgileri tekrar etmek için eğitimlerimizönem teşkil ediyor. Olası bir doğal afet ya da kaza anında yaralı vatandaşlarayardımcı olabilmek adına bu eğitimlerimizi sık sık gerçekleştiriyoruz. Öğrendiğimizteorik bilgileri de pratiğe döküyoruz” dedi.

vllgvI85dyqhms1pf62c4qbo.jpg

be7Ihainq1gxu4tubpfmdzh9.jpg

ogmg97mbwvIfaox4efszukpt.jpg

zk2vtoym1itnvz9ofnqukd3r.jpg

wzsyunf3gavxkejmpj1tghal.jpg

iqam2y7rspdnbyudjblcrI3g.jpg

jz8hrjwlgbt9cfe5psunk7yz.jpg

gzqdr6esot1njwjxsm0fpurb.jpg

mpgq60xdhr3etlIyyubgvwjx.jpg

lwvjezgosxvpch6abiIqjycb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.