Esenyurt’ta İbadethaneler Pırıl Pırıl

Esenyurt’ta İbadethaneler Pırıl Pırıl

Esenyurtlularİbadetlerini Temiz ve Sağlıklı Bir Ortamda Yapıyor

Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve temiz bir ortamdayapabilmesi için çalışan Esenyurt Belediyesi, cami ve cemevlerini dip köşe temizleyerek,pırıl pırıl yapıyor. Belediyenin başarılı bir şekilde yürüttüğü bu hizmet,vatandaşlardan tam not alıyor.

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, cami ve cemevleritemizliklerine hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların ibadetlerini temiz vesağlıklı bir mekanda yapmaları için özveri ile çalışan temizlik ekipleri,program dahilinde her gün farklı ibadethaneleri temizliyor. Cami vecemevlerinin her köşesini titizlikle temizleyen ekipler; halıları yıkıyor,camları siliyor, avluları tazyikli suyla kir ve tozdan arındırıyor. Bu sayedevatandaşlar da sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığı ile ibadet edebilmeninhuzurunu yaşıyor.

108İbadethane Dip Köşe Temizleniyor

İlçe genelindeki 108 cami ve cemevini günlük periyotlarla temizlediklerinibelirten Esenyurt Belediyesi İbadethane Sorumlusu Ferdi Bayram, “BelediyeBaşkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer’in öncülüğünde ilçemizdeki tüm ibadethanelerintemizliğini yapıyoruz. Camiler, cemevleri ve Kur’an kurslarında camlar, halılar,ayakkabılıklar ve sosyal kullanım alanlarını temizleyerek, avluları tazyiklisuyla yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlıklı ve temiz bir ortamdayapmaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

TemizlikÇalışmalarına Vatandaşlardan Tam Not!

Esenyurt Belediyesinin temizlik konusunda çok başarılı olduğunusöyleyen Kutbettin Karataş, “Başkanımız yeni gelmesine rağmen çok başarılı.Temizlik, sosyal yardım çalışmaları... Hepsinden çok memnunuz. Çok güzel birhizmet, gelip camilerimizi temizliyorlar. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz”diye konuştu.


bzxnedhomj0zujieyqvwlfcm.jpg

wIeot15hkkgfv7cjbm94juwe.jpg

wgcd0ftucqy7hajbbol9ptje.jpg

ufqvyn3yfciv8zrsbhktrge7.jpg

rsntedmyfefz8mxuzltub0oq.jpg

ucevtcp3phex5z2syvkl69nq.jpg

pkcvn4jgxI9yz0mgwfyokl5j.jpg

ccyn7tz98gddona53kmljbly.jpg

bhcwhrti1gkk7ljmqalez0ny.jpg

imdaxxnjkI81z5vylwrdbqpf.jpg

7cm1xs4vhvdkqamul3kuyoic.jpg

5mq6ycn1cie0f9tgsdz8lhbp.jpg

wjdaxIc9pzbyy4pf6worsigu.jpg

wy1fzgthuvIp6heakdsvtrb9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.