Esenyurt’ta Gençlik Festivali Başlıyor

Esenyurt’ta Gençlik Festivali Başlıyor

Esenyurt’ta bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Genç-Fest; gençleri eğlence,müzik, dans, kültür sanat ve sporla buluşturmaya hazırlanıyor. 27-29 Ağustostarihleri arasında Spor Parkı’nda gerçekleşecek festivalde ünlü sanatçılarınsahne alacağı konserler de düzenlenecek.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ilçede gençlere yönelikçalışmaları yoğunlaştırdı. Bu kapsamda 2’ncisi düzenlenecek olan Genç-Festeğlenceli organizasyonları ile kapılarını aralıyor. Gençlerin bir araya gelerektanışması ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen festivalde spor,kültür-sanat ve eğlence bir arada olacak. Yeşilkent Mahallesi’ndeki SporParkı’nda yapılacak müsabakalar dışında, Cumhuriyet Meydanı’nda da birbirindenünlü sanatçılar konser verecek. Oyun alanları ve eğlenceli aktivitelerindeolduğu etkinliklerden her gün iki bin gencin faydalanması beklenirkenturnuvalar sonrası dereceye giren sporculara ise kupa ve sürpriz hediyelertakdim edilecek.


Esenyurt'ta Rekabet, Heyecan ve Eğlence Dolu Üç Gün Başlıyor!

 

Gün içinde rekabetin ve heyecanın zirveye çıkacağı spor karşılaşmalarına veturnuvalara ev sahipliği yapacak olan GençFest, akşamları ise CumhuriyetMeydanı'nda düzenlenecek Bıg Smoke Dj performansı ve Sakiler konseri ile büyükbir coşku ve eğlence sunacak.

 

Turnuvalara Nasıl Katılım Sağlanacak?

 

Spor turnuvalarına katılmak isteyen 16-30 yaş arasındaki gençlerin,seçtikleri branşlarda takımlarını kurarak 26 Ağustos Pazartesi gününekadar Esenyurt Belediyesine kayıt yaptırmaları gerekiyor. Turnuvalara katılımşartları hakkında detaylı bilgiye 0212 689 9011 numaralı telefondan veya Yeşilkent Mahallesi, Nazım HikmetBulvarı, No: 12'de bulunan Spor Parkı içerisindeki Festival Komitesi'ndenulaşabilirsiniz.

 

geftvx958azhobymntkxwuyp.jpg

xwz0wggner1luhym5ylcpv3a.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.