Esenyurt’ta “Geleneksel Ramazan Etkinlikleri” Başlıyor

Esenyurt’ta “Geleneksel Ramazan Etkinlikleri” Başlıyor

Esenyurt Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Bu yılkietkinlikler, Esenyurt eski belediye bahçesinde yapılacak. 14 Mart Perşembe günübaşlayacak olan etkinliklerde Karagöz-Hacivat, orta oyunu, illüzyon, sohbet,meddah ve kukla gibi çeşitli gösteriler Esenyurtlularla buluşacak.

Esenyurt Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ı karşılamaya hazır. Belediye,her gün farklı bir mahallede yapılacak sokak iftarlarının yanı sıra eskiRamazan ruhunu ilçede yaşatmak için geleneksel Ramazan etkinlikleri hazırladı. Etkinliklerkapsamında; Karagöz-Hacivat gösterileri, orta oyunu, illüzyon gösterisi,sohbet, meddah, kukla gibi çeşitli gösteriler vatandaşlarla buluşacak. Alandaayrıca çocuklar için şişme oyun grupları kurulacak. Esenyurt eski belediyebahçesinde düzenlenecek etkinlikler, 14 Mart Perşembe günü, saat 20.30’da başlayacakve Ramazan ayı boyunca her akşam devam edecek. Etkinliklerde çocuklar eğlenirken,yetişkinler ise hem el emeği ürünlerinin sergilendiği hem de geleneksellezzetlerin olduğu Ramazan evlerinde keyifli bir akşam geçirecek.

4nwarm3vwskmpg5gzju7xqof.jpg

cqto65e18jIdwfbbfyogx2lv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.