Esenyurt’ta Cadde Ve Sokaklar Yenileniyor

Esenyurt’ta Cadde Ve Sokaklar Yenileniyor

Temiz ve bakımlı sokaklar için kolları sıvayan Esenyurt Belediyesi,ilçenin belirlenen noktalarında asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devamediyor.

Belediye ekipleri, Esenyurt’ta cadde ve sokakların bakım onarımçalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu çalışmalar kapsamda Okurlar Caddesi, İnönüCaddesi ve Âşık Mahsuni Şerif Caddesi’nde onarım ihtiyacı olduğu tespit edilenbölgelerde yollar yenilenerek, sokaklar temiz bir görünüme kavuşturuldu. Belediyeekipleri ilçe genelinde asfalt yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devamedeceğini söylerken, çalışmalara tanıklık eden vatandaşlar ise EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

 

“MahallelerimiziYeni Bir Görünüme Kavuşturduk”

Esenyurt Belediyesi bünyesinde yol bakım şefi olarak görev yapanNazım Öztürk, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirterek şunlarısöyledi; “İlçemiz sınırlarında bulunan Okurlar caddesi, İnönü caddesi ve ÂşıkMahsuni Şerif caddesinde yol üst kaplamaları ile alakalı yoğun bir talep vardı.Biz de gelen talepler üzerine bu mahallelere yol üst kaplama çalışması yaparakmahallelerimizi yeni bir görünüme kavuşturduk. Çalışmalarımız Esenyurt’un her noktasındatüm hızıyla devam edecek. Mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun.”

“Eski HalindenDaha İyi Oldu”

Belediyenin çalışmalarından son derece memnun olduğunu dilegetiren vatandaş Sevda Kuşka ise şunları söyledi; “Belediyemizden memnunuz,yollarımız çok güzel oldu. Bizim taleplerimiz üzerine belediye ekipleri anındaburaya gelerek müdahalede bulundular ve yol yapım çalışmalarına başladılar. Buralardaçukurlar olduğundan araçlarımızla geçerken bayağı bir sıkıntı yaşıyorduk. Yollarınyenilenmesinden dolayı son derece memnunum. Yol çalışmasında emeği geçenherkese teşekkür ederim.”

apaoIqs8rllruf32es4z1yjv.jpg

mujc9y6dorho1bvtlm07pew3.jpg

tuvwzmx8jdbgosg3fcxdn7vc.jpg

ibcuckjdulof1w9sav4rhzrx.jpg

kctizjkcn7zrvss0ymd8heyw.jpg

dm1ta4ycfxou50zc6kzqiahr.jpg

lfrgd3kmn4c2fwdaut7z6q8x.jpg

dyjhkotoyzrwqcesnkwlepb9.jpg

gbIm3b8ki0ou1ct7lxhxern9.jpg

utf0crgo2n8grhet1umblawi.jpg

5uIqqoaejguwxpz6ft2gbk97.jpg

noxuqya7l3ex2spohi5ka6mv.jpg

vusyIyqhwtokmgpp09a6fkic.jpg

n9gfmsnrhqyr0mtiudvfwg84.jpg

3vIuemrnkhwotof7vs5dycp0.jpg

gzwk6nyaxrc402souqhtpmmd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.