Esenyurt Sağlıkta da ‘Devrim’ Yapıyor... 6 Ayda 10 Bin Hastaya Umut Oldular

Esenyurt Sağlıkta da ‘Devrim’ Yapıyor... 6 Ayda 10 Bin Hastaya Umut Oldular

Esenyurt Belediyesi’nin yatağa bağlı ve yardıma ihtiyacı olanyurttaşlara yönelik sunduğu ‘Hasta Nakil Ambulansı’ hizmeti, sağlık hizmetineulaşmakta zorluk çeken birçok kişinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in öncülüğünde yürütülen hizmet, yürümezorluğu çeken ve yatağa bağımlı hastalar için büyük bir kolaylık sağlıyor.

Esenyurt Belediyesi sağlık alanında da hayata dokunan çalışmalaryapmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in başlattığı çalışmaile, sağlık ekipleri hastaneye gitme imkanı olmayan yaşlı ve engelliyurttaşları, tam donanımlı ambulanslarla sağlık kuruluşlarına ulaştırılıyor;MR, tomografi, diyaliz gibi tedavi işlemleri tamamlanan hastalar yenidenhastanelerden alınarak evlerine bırakılıyor. Nisan ayından bu yana 4.792vatandaşa ‘Evde Sağlık’ hizmetinin verildiği ilçede, 3.500 yatağa bağlıvatandaşa ise “Hasta Nakil Ambulansı” hizmeti verildi.

‘EsenyurtluYurttaşın Yanındayız’

Esenyurt Belediyesi sağlık personeli Dilan Günerhan, özverili birşekilde, gece - gündüz ayrımı yapmaksızın çalıştıklarını söylüyor.

Günerhan, ambulansların donanım olarak tam faaliyetgösterdiklerinin altını çizerken, “Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer’inkapsamını genişlettiği Esenyurt Belediyesi Ambulans Hizmeti ile hastalarımızınevlerinden alınıp hastaneye güvenle taşınmasını sağlıyoruz. Bu hizmetimizdenözellikle kanser hastaları ve yürüme zorluğu çeken vatandaşlarımızyararlanıyor. Tedavi süreçlerinde yanlarında oluyor, işlemleri bittikten sonraonları tekrar evlerine ulaştırıyoruz. Esenyurt Belediyesi olarak tüm ekiparkadaşlarımızla birlikte büyük bir özveriyle çalışıyoruz. BelediyeBaşkanımızın talimatları doğrultusunda ambulanslarımızın donanımından ilaçtedariğine kadar her şey eksiksiz bir şekilde sağlanmakta. Bu sayede,hastalarımıza en iyi şekilde hizmet sunarak, onların sağlık süreçlerini güvenleilerletiyoruz.” diye konuşuyor.

 

syc6ijcyamIxw0ju4elxoga1.jpg

cxnmb41loygprvgv5qeh08a9.jpg

vc41lswnebmxgt5bylyqznfc.jpg

lxsdzqhnp96jIkos1cly7kv5.jpg

Immbl7gchz3s1kb6wpx9etuo.jpg

w9clhcqzjgrvi5ypnywabvst.jpg

qfxuiy3dgszxmfnvb9nplccI.jpg

khodvqbf9erb2dcv8pgktaqy.jpg

heptjblmf6kdvgyrzorw0cjI.jpg

kqnrce6Igtzmjdvw0aybe9da.jpg

ktpzaq2zn0ceuoxhgyc9wtj8.jpg

snjky17Il93meh5xo2vmxdg6.jpg

qncwmfsq2r98nyikgxeh05rv.jpg

lubfzxpy7w4cdlr9nkozuvfi.jpg

y8yflcvatnqhm0rgooimepjk.jpg

ypcqbumcjnhqeeaomfnkfI74.jpg

ao1zlj6sacxgpIqfn5kixhy0.jpg

zvtdc4pxb82cb6jyftsmvwox.jpg

qjwtxzsbekrjugw7ofpks3qf.jpg

uxsc7Ib8tqwllefo63yrdsiq.jpg

twiekc0usohowabfrbfdjds6.jpg

uyxu26cr4rq17axspmpkjob8.jpg

wjv0fald5sj3q8dkzoxlrrya.jpg

hbzwsodl36iakpInwtqy1r2r.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.