Esenyurt Kışa Hazır

Esenyurt Kışa Hazır

Esenyurt Belediyesi, kışa hazırlık çalışmalarını tamamladı. Ekipler,kış şartlarıyla mücadele çalışmalarında 1028 personel, 7 ambulans, 126 araç ve işmakinesi ile görev yapacak.

Hava sıcaklıklarının aniden düşmesiyle birlikte, EsenyurtBelediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ilçede kar yağışı ve don olaylarınakarşı hazırlıklarını tamamladı. Kışla mücadele çalışmaları kapsamında personeller126 araç ile belirlenen noktalarda hazır bekliyor. Kar yağışının artması veyaaniden bastırması sonucu yolların kapanmaması için 2 bin 37 ton tuz stoku datedarik edildi. Çalışmalar kapsamında 942 kişilik ekip, 86 teknik personel, 109iş makinesi, 12 kar küreme aracı, 5 ikram aracı ve 7 ambulans ile 43 mahallede24 saat boyunca hizmet verilecek.

Vatandaş ZorDurumda Kalmayacak

Vatandaşların zor durumda kalmaması için kışa hazırlıkçalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,“Esenyurtluların rahat etmesi, gidecekleri yerlere güvenle ulaşması için personellerimizlebirlikte sahada olacağız. Bu çerçevede olumsuz hava koşulları yaşandığıtakdirde ilk hedefimiz ana arterlerin daima açık kalmasını sağlamak. Dahasonrasında ise öncelik sırasına göre sağlık ocakları, hastaneler, itfaiye,emniyet gibi kurumlara giden ulaşım yollarını açarak vatandaşların yoğun olduğuyerlerde ulaşımının kapanmamasını sağlayacağız” dedi.

mcab7lr5xe1oo8ekuij6zsyb.jpg

zqze42dycfalxhavpnmk7tsu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.