Esenyurt Deprem Şehidini Uğurladı

Esenyurt Deprem Şehidini Uğurladı

Hatay’da enkaz altında kalarak şehit olan Asteğmen Yunuscan Günay,Esenyurt’ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, ailenin acısını paylaştı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremde çoksayıda asker ve polis de hayatını kaybetti. Hatay İl Jandarma Komutanlığı’ndagörevli Asteğmen Yunuscan Günay da görevden döndüğü gece asker arkadaşlarıylayaşadığı evde depreme yakalandı. Enkaz altında kalarak şehit olan Günay’ıncenazesi beş gün sonra çıkarılarak, Esenyurt’taki baba ocağına getirildi.Asteğmen Günay için bugün Esenyurt Serhan Tirit Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.Törene aile yakınlarının yanı sıra Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, siyasi partilerin ilçe başkanları,belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşkatıldı. Cenazede şehidin ailesine destek olan Başkan Bozkurt, başsağlığıdileklerini iletti. Şehit Asteğmen, kılınan cenaze namazının ardından EsenyurtÖrnek Mezarlığı’na defnedildi.

otlzbkh81yfccqa4wjbrkjwd.jpg

6l0cibpw9zyoeulmjy4rdsnf.jpg

ueiyn2avsx1wtdob4ja5rtns.jpg

hgopdjknuhaf90tgIecqyiwb.jpg

xfd8pj9cqc4vmnlmIrglahky.jpg

n1k2cphcwmuxuolanbzd7s9s.jpg

3x21qp9Iw8masowedmi6kj5u.jpg

swkfzbsvz4uewgx0rppbrlnk.jpg

n4qdbyzwaeanmerqck5sk0xt.jpg

1cdIog8zvkujyyswsqauafez.jpg

ebkgtmujksubyot6rnlmowwp.jpg

lsrftenwmq7ojigovm5payyu.jpg

aqdsogplwdIx9ul38xka0f1z.jpg

hcna3sc6ntmt0Ibsxmvfei8y.jpg

eth5buwzqfm2xkg7vlvljpbx.jpg

sqnkvxfury0csmjopgbk3avz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.