Esenyurt Belediyesi Özel Bireylerin Her Alanda Yanında

Esenyurt Belediyesi Özel Bireylerin Her Alanda Yanında

Esenyurt Belediyesi, özel bireyler ve ailelerine yönelikdiyetisyen ve psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor. Belediyenin başarılı birşekilde yürüttüğü bu hizmet, vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

Özel bireylerin hayatı Esenyurt Belediyesi’nden aldıkları psikologve diyetisyenlik hizmeti ile kolaylaşıyor. Belediyenin Özel Eğitim Merkezi’nde haftanın5 günü verilen hizmetlerden özel çocukların aileleri de faydalanabiliyor. Merkezde,uzman diyetisyenler gerekli ölçümleri yaparak sağlıklı beslenme programlarıhazırlarken, uzman psikologlar ise aile ve çocuk arasındaki ilişkiler üzerineseanslar düzenleyerek ailelerimize destek oluyor. Vatandaşlar, merkeze bizzatbaşvuru yaparak hizmetten faydalanabiliyor.

“Hem PsikologHem De Aile Danışmanlığı Hizmeti Veriyoruz”

Aile-çocuk ilişkisinin önce ebeveyn sağlığından başladığınadeğinen Esenyurt Belediyesi’nde görevli Uzman Klinik Psikolog Aydan ZilekÖzden, “Bu hizmetimizde çocuğun gelişim süreci başta olmak üzere ailenin çocuğakarşı doğru tutum ve yaklaşımı ile ilgili yönlendirici ve bilgilendiriciçalışmalar yapmaktayız. Aldığımız geri bildirimler doğrultusundaulaşabildiğimiz aile sayısını artırarak çalışmalarımızı sürdürmeyi planlıyoruz.Onların sorunlarını ve şikâyetlerini dinleyerek hem psikolojik destek hem deaile danışmanlığı hizmeti veriyoruz” dedi.

“ÇocuklarımızınGelişimini Önemsiyoruz”

Vatandaşların sağlıklı yaşam sürdürmeleri için çalıştıklarını söyleyenDiyetisyen Hekim Duygu Gizem İnce, “Özel çocuklarımızın yanı sıra buradaailelerine de bu hizmetleri sumaktayız. Çocuklarımızın büyümesinde vegelişmesinde beslenme önemli bir yer tutmaktadır. Bu alanda vatandaşlarımızadestek sunmayı hedefliyoruz. Bu seanslarda çocuklarımızın ve ailelerinin kiloölçümü yapılıyor. Uygun boy ve kilo aralıklarına göre beslenme programıoluşturuluyor. Daha sonraki iki haftalık süreçte yaptığımız seanslar ilebesleme programın takipleri yapılıyor” diye konuştu.

“HayatımızıDaha Kaliteli Yaşıyoruz”

Çocuğu ile birlikte bu hizmetlerden faydalanan Burcu Tülin Özcenikşöyle konuştu: “Bu kurumu arkadaşım vasıtası ile tanıdım. Gerçekten çok memnunkaldım. Başkanımız bize böyle bir imkân sunduğu için gerçekten çok memnunum.Çünkü bu yaşam koşullarında bir çocuğa eğitim vermek çok zor. Öyle olduğu içinbu kurum gerçekten büyük destek sağlıyor. Burada uzman psikologlarımız ilegörüşmelerimiz oluyor. Onların bizlere verdiği tavsiyeler üzerine hayatımızıdaha da kaliteli bir şekilde yaşayarak çocuklarımız ile daha sağlıklı iletişimkurma yolunda büyük adımlar atıyoruz. Bu önemli hizmetlerden dolayı emeği geçenherkese teşekkür ederim.”

exbwecd9u2yjv3thwvgsom6l.jpg

cyenadxhbfgfqapz3svehjpo.jpg

9yu4lmgrizqI28jfdv7jqx5g.jpg

knqltsvzmacyejlrIvhwkdxz.jpg

3ekc4l6jilwphmoyuxdrzzon.jpg

jgdnpowuqbym7rxkwjf2ct0t.jpg

u8ynogbjkvgpz65amoezlrfd.jpg

a7rcnewpsoulxjfoyahck01f.jpg

crpo9hj8cdI01awyvvhmtkjp.jpg

v351gIahkmysdrt60qzdqpwh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.