Esenyurt Belediyesi’nden Geleceğe Sağlam Bir Adım Daha

Esenyurt Belediyesi’nden Geleceğe Sağlam Bir Adım Daha

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un çocukları bilimeve sanata yönlendirmek amacıyla ilçeye kazandırdığı Çocuk Üniversitesi’ndeönemli bir eşik daha aşıldı. Belediyenin, Özyeğin Üniversitesi ile imzaladığıiş birliği protokolü ile çocuklara yönelik eğitim programları geliştirilerekonların sosyal, bilişsel, kültürel ve akademik gelişimlerine sağlanan faydaartırılacak.

Esenyurt’ta yaşayan çocukların bilime ve sanata yönelmesi, yeteneklioldukları alanlarda donanımlı bireyler olmaları ve akademik hayatahazırlanabilmeleri için Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt tarafından ilçeyekazandırılan Çocuk Üniversitesi’nde yeni bir çalışmaya imza atıldı. Belediyenin,Özyeğin Üniversitesi ile imzaladığı iş birliği protokolü ile çocuklara sunulaneğitim programları, akademisyen desteği ile geliştirilerek onların sosyal,bilişsel, kültürel ve akademik gelişimlerine sağlanan fayda artırılacak. ÇocukÜniversitesi’nde verilen fen, matematik, temel mühendislik, işletme, ekonomi,edebiyat ve hukuk gibi derslere ek olarak akademisyenlerin katkıları ileeğitimler daha üst bir seviyeye taşınacak. Protokol kapsamında hazırlanacakeğitim programı ile öğrencilerin kişisel gelişimi desteklenirken; toplumsalnezaket kuralları, temel iletişim, öfke kontrolü, diksiyon, temel girişimcilikgibi alanlarda destekleyici eğitimlerin verilmesi de amaçlanıyor. Ayrıca ÖzyeğinÜniversitesi tarafından Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi öğrencilerineverilecek seminer ve program desteğinin yanı sıra yapılması planlanan gezilerile de çocukların üniversite hayatı konusunda ilgi alanları ve yatkınlıklarınınbelirlenmesine katkı sağlanacak. 

gqtp5e6moulhiajkv1b2shw4.jpg

bpfj0Ierwhwxelozqtav26vr.jpg

iryx7oplwgjuwfmrqv8ufa6e.jpg

h1prnezr05ycwgdyf3nw2tkz.jpg

0khl4uzcwolbypzt3dshjfgb.jpg

4oxvgunzcyypwjql6exradgw.jpg

sdjbf2mhgavps5gzh7ix04un.jpg

uI9mgitrkdoohu2bvcx8hyzz.jpg

xqx2uodz3vdgpelsymunkyn4.jpg

vqk5yeyhk1tdljjzhg6xz2pw.jpg

dvt7k39euba60lowxchlqwtr.jpg

t4trexw2b9lanqck6johjrfo.jpg

pb501uxrowhqjmls47ip9lzk.jpg

hdm6nokktevapq9szefljb2g.jpg

xydtsg0rz2mypegv9aIbkson.jpg

ygpalo4j0xszmlxk3q1bnycf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.