Esenyurt Belediyesi, Haşerelere Karşı Etkin Mücadele Sergiliyor

Esenyurt Belediyesi, Haşerelere Karşı Etkin Mücadele Sergiliyor

Halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalara karşıilaçlama çalışmalarına başlayan Esenyurt Belediyesi, periyodik aralıklarla tümmahalleleri, park ve bahçeleri düzenli olarak ilaçlıyor.

Esenyurt Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden larva vehaşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. 43 mahallede belirli birprogram dâhilinde ilaçlama çalışmaları yürüten belediye ekipleri, cadde vesokaklarda araç üstü ve mobil araçlarla ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Sıcakhavaların etkisini göstermesi ile artan sivrisinek, karasinek ve çeşitlihaşerelere karşı etkin mücadele başlatan belediye ekipleri, oluşabilecek sağlıksorunlarına karşı gerekli her türlü tedbirleri alıyor. İlçede haftalık olarakdurgun su alanları, dere yatakları, şehir içi mazgallar, rögarlar, çöpkonteynerleri, park ve bahçe alanlarında ilaçlama çalışmalarının yanı sıravatandaşların talepleri doğrultusunda da ilaçlama çalışmaları yapılıyor.Ekipler ise, vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirebilmesi içinilaçlama çalışmalarını süreklilik esasına göre düzenli olarak yapılacağını belirtti. 

kuIjy9isfezloeoqwkpvjdnx.jpg

ge3mpzvexukqnyasrdm7kaip.jpg

wq42uov9phcj71vayiezgy3g.jpg

inoe7mwargudbpeockdI4xql.jpg

dgxr6bng09dvp1yw7lmzkywk.jpg

tsmnsdi6geqftcerhgancI5l.jpg

zfulz40se2x7kqhmtowyhkbr.jpg

y2g0rl8ca3qgcIzkatfvd5ek.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.