Esenyurt Belediyesi ‘Evde Sağlık Hizmeti” İle Komşularının Yanında

Esenyurt Belediyesi ‘Evde Sağlık Hizmeti” İle Komşularının Yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişliolmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermedendevam ediyor.

Evde Sağlık Hizmeti uygulamasıyla ilçede yaşayan yatağa bağlı,yaşlı ve hasta vatandaşların yardımına koşan Esenyurt Belediyesi, destektalebinde bulunan vatandaşları yalnız bırakmıyor. Sağlık hizmeti alma talebindebulunan vatandaşlara aynı gün içinde dönüş yapan Sağlık İşleri Müdürlüğü,sağlık teknikerleri aracılığıyla serum, iğne, pansuman ve kan alma gibi sağlıkhizmetlerini vatandaşlara sunuyor. Ekipler, ayrıca evlere yapılan ziyaretlerdehastalıklar, ilaç kullanımı, hijyen kuralları, yeme-içme alışkanlıkları gibiçeşitli konularda da vatandaşları bilgilendiriyor. Zaman ve mekân gözetmeksizin7/24 hizmet veren sağlık ekipleri, hastaların şikâyetlerini değerlendirerek tamteşekküllü sağlık kuruluşlarına yönlendirmeler de yapıyor.


Esenyurt Belediyesinin Evde Sağlık Hizmeti uygulamasındanyararlanmak isteyen vatandaşlar, merkezin 444 0 411 numaralı telefonunuarayarak Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunup, program dâhilinde hizmetalabiliyor.

rlk7imrfkzxsIbjs8ax1nhvd.jpg

jbgyeuusv4Ipwnds9yz7tmlz.jpg

sfrqynk53hpw7leboaoydu6n.jpg

mobnumb87ea0pgvy4ufki5xI.jpg

ub2kqojluaorxcp0g1nxjbt5.jpg

zyeqh3r5o7miuwqdevtnblgt.jpg

l4frap1p6vvexix9bcujwynq.jpg

symfzIlcywmceqzsak4htqjr.jpg

jegxanzkbwt6rou7uz1dnds4.jpg

Ihdhva2omywuqafpzjzs84ne.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.