ESBİM İle Esenyurt’ta İşsizlik Sorunu Ortadan Kalkıyor

ESBİM İle Esenyurt’ta İşsizlik Sorunu Ortadan Kalkıyor

İşsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla iş arayanlar ile işverenleribir araya getiren Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), düzenlediğimülakatlarla 40 vatandaşı daha iş sahibi yaptı.

Esenyurt Belediyesi, Türkiye’nin kanayan yarası olan işsizliksorununa karşı mücadele etmeye devam ediyor. Sektörün öncü firmaları ile işarayan vatandaşları buluşturan ESBİM, gerçekleştirilen mülakatlar sonrası 40vatandaşı daha iş sahibi yaptı. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen, mülakatlarakatılan vatandaşlar bu anlamlı çalışma nedeniyle Belediye Başkanı Prof. Dr.Ahmet Özer’e teşekkürlerini iletti. Belediye yetkilileri ise ilçede işsizliksorununa karşı yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı.

“BaşkanÖzer İşsizlik Sorununu Ortadan Kaldırmak İçin Var Gücü İle Çalışıyor”

Firma yetkilileri ile görüşme yapmak için mülakatlara katılan EminYavuz, Başkan Özer’e teşekkür ederek şunları söyledi: “ESBİM, iş bulma arayışıiçerisinde olanlar için gerçekten çok avantajlı bir yer. Burada iş arayanlarile işverenlerin birebir görüşme fırsatı bulması bizler için çok önemli. İnşallahdaha bunun gibi birçok çalışma yapılır. Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer,Esenyurt’ta işsizlik sorununu ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışıyor. Buçalışmaları faaliyete geçirdiği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

“Bu ÇalışmalarınDeğerli Olduğunu Düşünüyorum”

ESBİM sayesinde iş arayan vatandaşlarla daha kolay buluştuklarınıbelirten firma yetkilisi Seranay Şimşek ise; “Üretim ve paketleme bölümümüzdeişe alımlar yapmak için buradayız. ESBİM’den bu konuda destek aldık. Çalışmaadayı arkadaşlarımız ile görüşmeler yapıp, isimleri belirledik. Bu çalışmalarındeğerli olduğunu düşünüyorum. Burası aracılığıyla iş arayan arkadaşlarımızbizimle kolaylıkla irtibat kurabiliyor. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkürederim.” dedi. 

1vhb3mfurpaxaqtsnIyotkc5.jpg

b8aq1jkgqr9mfx3gunudpIos.jpg

fxjwdfg02ehyu8ym53oIdizl.jpg

j9nbuscvuzpwtjkf2lsrh84b.jpg

zq5wuletkygxxhhzpufayIk8.jpg

kcjpzuadan9nsy7s8wvlt5ve.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.