ENGELSİZ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÜYESİ MİNİKLER TRAFİK KURALLARINI UYGULAMALI ÖĞRENDİ

ENGELSİZ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÜYESİ MİNİKLER TRAFİK KURALLARINI UYGULAMALI ÖĞRENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi iş birliğiyle Trafik Haftası kapsamında Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi üyeleri için trafik eğitimi verildi.

Trafik Denetleme Şubesi’nde görevli trafik polisi, teorik ve uygulamalı trafik eğitim verdiği 70 minik öğrenciyi, daha sonra polis aracına bindirdi.

 

MİNİKLER HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

Minikler, emniyet kemerinin önemini, trafik lambasındaki ışıkların anlamını, karşıdan karşıya geçme kurallarını uygulamalı olarak öğrendi.

Eğitim sonunda polis aracına binen Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi üyeleri Trafik Haftası’nda hem eğlendi hem öğrendi. Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi Müdürü Meryem Güçkıran, trafik eğitiminin verimli geçtiğini belirterek“1-7 Mayıs Trafik Haftası ile ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ile iletişime geçtik. 3-5 yaş aralığında üyelerimize trafik kurallarını eğlenerek öğrenme fırsatı sunduk. İlerleyen süreçte Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi önemli gün ve haftalarda üyelerimize yönelik interaktif çalışmalara devam edecek”dedi.

oIabapt2xdcu5jeuk30fcs9j.jpg

nlzrb0dqIyk4xuv7odtvk6rw.jpg

okquae6bzs1gmpwfzxhdjw94.jpg

hs9ifmrguekhlogdx8jj5tyo.jpg

sg7glqweqwt4dzj5ip1majno.jpg

34wjjzgr7d61xqmnyhpcdiIo.jpg

zgxebj5shpvn9mnrauvdkgz4.jpg

1mwmkvfosIz3h0v8nruehjlo.jpg

qxbmfqcmgdfnk2r9y5aot0ak.jpg

qxqvxczt3vnikyIt2ush4ey1.jpg

bphkywrcufIgmadugxnq083y.jpg

k2y31m9yzugi8r6a4lapIe0h.jpg

nxtbj0fuzvrydksblpaesuvi.jpg

xmhc3vaqzke8swudlhbzi7pr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.