ENGELLİLER HEM PİKNİK YAPTI HEM AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ ALDI

ENGELLİLER HEM PİKNİK YAPTI HEM AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ ALDI



Kağıthane Belediyesi'ne bağlı Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi'nde eğitim alan öğrenciler aileleriyle birlikte unutamayacakları bir gün yaşadı. Kağıthane Belediyesi öğrencileri aileleriyle birlikte Fatih Sultan Mehmet Tabiat Parkı'nda düzenlediği piknikte misafir etti. Öğrenciler ayrıca programda afetlere karşı farkındalık eğitimi aldı. Eğitiminde, başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlar öğrencilere anlatıldı.

Aileleriyle gönüllerince bir gün geçiren öğrenciler şarkılar söyleyerek çeşitli yarışmalara da katıldı. Piknikte 150 kadar öğrenci ve veli doyasıya bir gün yaşadı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de piknikte öğrencileri yalnız bırakmadı. Başkan Öztekin; '' Dönem süresince el sanatları, müzik, mutfak ve resim alanlarında eğitimler aldınız. Her birinizi tebrik ediyorum. Birbirinizle arkadaş oldunuz. Güzel hatıralar edindiniz. Bugün de sizler için bir yıl sonu etkinliği hazırlamak istedik. Yeni dönemde yepyeni etkinlik ve eğitimlerle yine bir arada olacağız.'' dedi.

Öğrenci ve veliler programın sonunda Başkan Öztekin'e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

boj5f9ckvntss8zoqkymv7gd.jpg

wfxb90menykmIllcbqajsor1.jpg

uwrmnIzkc6axdp9sqbqylxdr.jpg

zhop6poxk7tqmgsjbx2hzwdn.jpg

om4Iduhi7bynvfgsaav3fslc.jpg

ahsldzt6hzftfyxmensirjwc.jpg

saq3u08wioIr2vdsjuexfebb.jpg

scmfr5zxg0mco9ibhe4nrbh2.jpg

fvtqktcspuiI2zecuznpygal.jpg

faoclegmy57gjreo3Isxsqlr.jpg

6mojsmzv97nudtqpprhydoll.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.