Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Silver Cloud kazandı

Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Silver Cloud kazandı

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış (Açık-A3), 1900 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

2022 yılı Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyi Necmi Altın ile start alan, Mehmet Demir'in sahibi ve Berrin Gedik'in de yetiştiricisi olduğu Silver Cloud (Approve - Rain Goddess / Green Gönen) kazandı.

Mehmet Gündüz'ün antrene ettiği 5 yaşlı safkan bu galibiyetiyle kariyerindeki 12'inci birinciliğini hanesine eklemiş oldu.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

14 safkanın katıldığı yarışta Burhan Sarıdal'ın bindiği Kortveli Gogo (Last Exit - Full Storm / Full Mandate) tabelanın ikinci basamağında kendisine yer bulurken, Mehmet Taşkaya idaresindeki Cash To Master (Hakeem - Tenedos / Unaccounted For) üçüncü, jokeyi Mehmet Doğan ile Grande Aquilla (Dont Stop Me - Provocative Touch / Touch Gold) dördüncü ve Hasoğlum (Papa Clem - Wınşah / Win River Win) da Hüseyin Altunkılıç'la koşudan beşinci olarak ayrıldı. Koşunun galibi Silver Cloud için bitiriş derecesi 2.10.12 olurken farklar ise 4 boy - 1,5 boy - burun - 1,5 boy şeklinde sonuçlandı.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik'e kupasını ve jokey Necmi Altın'a çiçeğini Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Sami Güzel takdim etti.

o4ep8clvohmbdtnue1z9lyws.jpg

9yb24s3tla0voex5gyziuIn6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.