Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'a Tebrik Ziyareti

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'a Tebrik Ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci kez aynı göreve seçilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a tebrik ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci kez aynı göreve seçilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a tebrik ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki makam odasında gerçekleşen ziyarette, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer’in de eşlik ettiği Çalık’ı kutladı.

İmamoğlu, Beylikdüzü’nü "evim" olarak nitelendirerek, burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Beylikdüzü'nün gelişimine katkı sağlamak için iş birliği içerisinde çalışacaklarını belirten İmamoğlu, "Beylikdüzü’nün ikinci 5 yılında da değerli yol arkadaşım, Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık yönetiminde çok daha güzel işlere imza atacağına inanıyorum" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beylikdüzü’nün çehresini değiştirmek için Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaretin ardından İmamoğlu ve Çalık, Beylikdüzü’nün sorunlarına ve çözüm yollarına ilişkin ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.