Ebor Festival’deki Grup 1 koşular tamamlandı

Ebor Festival’deki Grup 1 koşular tamamlandı

Festivalin ilk günü Baaeed'in geçilmezliğini sürdürüp 10'da 10 yaptığı G1 Juddmonte International Stakes'in ardından Perşembe günü ise 3+ yaşlı kısraklar G1 Yorkshire Oaks'ta birincilik mücadelesi vermişti. Alpinista'nın üst üste 5. Grup 1 zaferine ulaştığı koşunun ardından Ebor Festival'in üçüncü gününde ise G1 Nunthorpe Stakes günün tek Grup 1 yarışı idi. Sonucu merakla beklenen bu önemli sprint yarışında son sözü söyleyen ise John J. Quinn'in antrene ettiği, jokey Jason Hart ile koşuya katılan Highfield Princess (Night of Thunder - Pure Illusion / Danehill) oldu. 2 yaşındaki dişi tay The Platinum Queen (Cotai Glory - Thrilled / Kodiac) ise koşudan ikinci olarak ayrıldı.

G1 Nunthorpe Stakes'i izlemek için tıklayınız  

7 Ağustos günü Fransa'da katıldığı G1 Prix Maurice de Gheest'i kazanan Highfield Princess, 12 gün sonra bu kez İngiltere'de G1 Nunthorpe Stakes'i kazanıp üst üste ve toplamda 2. Grup 1 zaferine ulaştı. 5 yaşındaki kısrağın toplamda ise 29 koşuda 11 birinciliği bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.