Dünyadan Haberler

Dünyadan Haberler

20 Ağustos Cumartesi günü Deauville’de günün en önemli mücadelelerinden biri olan G2 Prix du Calvados’u yurt dışında da atçılık yapan yetiştiricilerimizden Tarık Tekçe ve Medya Harası tarafından yetiştirilen Wed (Profitable – Eaton Street / Discreet Cat) jokeyi Cristian Demuro ile kazanmayı başardı.

Koşuyu izlemek için tıklayınız.

1400 metre çim pistte katıldığı koşuyu 1.23.94’lük bitiriş derecesiyle kazanan Wed, 17 Haziran günü La Teste Buch Hipodromu’nda kazanarak başladığı kariyerindeki 4. startında 3. birinciliğine ulaşmış oldu. Mohammed Al Shahi’nin sahibi olduğu, Maurizio Guarnieri’nin antrene ettiği tay son olarak 11 Ağustos günü Dax Hipodromu’nda katıldığı koşuyu kazanma başarısı göstermişti.

Deauville Hipodromu’nda 21 Ağustos Pazar günü ise 2 Grup 1 koşu gerçekleştirildi. 2 yaşlı tayların katıldığı G1 Prix Morny’i bu yıl Aidan O’Brien’ın antrene ettiği Blackbeard (No Nay Never – Muirin / Born To Sea) jokeyi Ryan Moore ile kazandı. 2 yaşındaki erkek tay, kariyerinin 7. startında ilk G1 birinciliğine ulaşırken, toplam galibiyet sayısını ise 5’e çıkardı.

Koşuyu izlemek için tıklayınız.

Aynı gün gerçekleştirilen G1 Prix Jean Romanet’de ise Richard Hannon’ın antrene ettiği, Sean Levey ile start alan Aristia (Starspangledbanner – Aloisi / Kalanisi) birinciliğe ulaşan isim oldu. 4 yaşındaki kısrak kariyerinin 9. startında ilk Grup 1 zaferine ulaşırken, toplamda 3. birinciliğini hanesine yazdırmış oldu.

Koşuyu izlemek için tıklayınız.

 

pmndj49ga1jqtzbsfgloeu68.jpg

k0fwdhyvgbmytjszvIai5k4w.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.