DOĞA PARK’TA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

DOĞA PARK’TA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Park’ta devam eden bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilçenin en önemli yeşil alanlarından biri olan Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Park’ta gerçekleştirilen; bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında park genelinde yapılan düzenlemelerle ilgili bilgi veren Başkan Çerkez, halkın huzurla vakit geçirebileceği bir ortam yaratmanın öncelikli hedef olduğunu belirtti. Başkan Çerkez, ayrıca Doğa Park ziyaretinde alanda ağaç dikimi de gerçekleştirdi.

Parkta yürütülen çalışmalarda; havuzların temizliği ve havuz motorlarının tamiratı ile bitki ve ağaç dikim çalışmaları tamamlandı. Bozulan yeşil alanlarda etaplar şeklinde devam eden çim ve toprak serimi ile ayrıca, Doğa Park’ın yeşil dokusunun korunması amacıyla otomatik sulama sistemi yenilenerek daha verimli hale getirildi. Voleybol sahası ve çevresinde düzenlemeler yapılan parkın aydınlatmasında önemli yer tutan arızalı LED armatürler de yenilendi.

Başkan Çerkez, Doğa Park’ın sadece bir dinlenme alanı değil, aynı zamanda komşuların bir araya gelebileceği, doğayla iç içe vakit geçirebileceği önemli bir sosyal alan olduğunu vurguladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Doğa Park, Çekmeköy’de yaşayan herkes için daha cazip bir yaşam alanı haline gelecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Şehit Arif Kalafat Doğa Parkı, halkımızın doğayla iç içe keyifle vakit geçirebileceği özel bir mekanımız. Parkımızda yürüttüğümüz bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla bu değerli alanı daha da güzelleştirmeyi amaçlıyoruz. Havuzların temizliği, çim ve toprak serimi ile ağaç ve bitki dikimi gibi kapsamlı çalışmalar ile parkımızı daha estetik ve kullanışlı bir hale getiriyoruz. Ayrıca, otomatik sulama sistemimizi yenileyerek yaptığımız tüm bu çalışmaları da sürdürülebilir kılıyoruz. Doğa Park’ı hep birlikte daha yeşil ve yaşanabilir bir alan haline getirmek için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi, halkımızın beklentilerini karşılamak ve yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.