Depremde Hayatını Kaybedenler Esenyurt’ta Anıldı

Depremde Hayatını Kaybedenler Esenyurt’ta Anıldı

Türkiye, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen 7,7ve 7,6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısıyla sarsıldı.Depremlerde hayatını kaybeden binlerce kişi Esenyurt Belediyesi’nin hazırladığıprogramla anılırken, vatandaşlara da lokma dağıtımı yapıldı.

 

Esenyurt Belediyesi, Kahramanmaraş depremlerinin 1. yıl dönümündevefat eden vatandaşları anmak için Cumhuriyet Meydanı’nda bir anma programıdüzenledi. Anma programının Miraç Kandili’ne denk gelmesi nedeniyle de hayatınıkaybedenler için program boyunca dualar okundu. Birlik, beraberlik vekardeşliğin yaşandığı gecede meydanda kurulan stantlarda vatandaşlara lokmadağıtımı yapıldı.

 

Programda görev alan belediye personelleri, kendilerine gelen talepve önerileri dinlerken, anmaya katılan vatandaşların kandilini kutlamayı daihmal etmedi.

 

İlçe GenelindekiCamilerde Vatandaşların Kandilleri Kutlandı

Müslümanlar için kutsal günlerden biri olan Miraç Kandilidolayısıyla Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları, ilçe genelindeki camilerdevatandaşların kandillerini tebrik ederek onlara kandil simidi ikramındabulundu. Esenyurtlu vatandaşlar ise bu mübarek gecede kendilerini unutmayanbelediye ve çalışanlarına teşekkür etti.  

lwvemzI09gv6fubky4tzscks.jpg

wbupzn9mdajvry2o61xsf4dI.jpg

pb0fu4wr5gabi3z9at1Inekh.jpg

2jerryquhol8vnugxbfcswdi.jpg

qepzrb9nbadgt5slmkhcywo4.jpg

3gIbtowd6uzpusj5fond4hr7.jpg

4vfzbmaqkgxscu8rtpjnk1gc.jpg

a7qmrpst3snalgje0ifhbedb.jpg

pcfy3na4qrye5w7qvdhirtlb.jpg

u4dqasfcvibey3jdk0nza7yu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.