Deniz Yücel: “Hizbullah Artığı HÜDA PAR’ın Anayasa’nın İlk Dört Maddesine Kimlerden Cesaret Alarak Dil Uzattığını Anlıyoruz

Deniz Yücel: “Hizbullah Artığı HÜDA PAR’ın Anayasa’nın İlk Dört Maddesine Kimlerden Cesaret Alarak Dil Uzattığını Anlıyoruz

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Sokağın derdini görmezden gelen AKP'nin gündemi Anayasa ve değiştirilemez ilk dört madde. Domuz bağcı, Hizbullah artığı HÜDA PAR’ın Anayasa’nın ilk dört maddesine kimlerden cesaret alarak hangi cüretle dil uzattığını şimdi daha iyi anlıyoruz. Meğer AKP’nin ittifak ortağı HÜDA PAR’ın görevi yoklama çekmekmiş. Dün HÜDA PAR’ın ilk dört maddeye dil uzatmasını eleştiren AKP, bugün HÜDA PAR ile aynı şeyi söyler oldu. Anladık, ittifak ortağısınız ama bu kadar hızlı dönüş baş döndürür. Kimden hangi sözü aldınız, hangi niyetinizi bozdunuz da Anayasa’nın ilk dört maddesini gözden çıkarmaya karar verdiniz” dedi.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, MYK gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazanan Ekonomist Daron Acemoğlu'nu kutlayan Yücel, "Kendisini canıgönülden tebrik ediyoruz. Orhan Pamuk ve Aziz Sancar'dan sonra bu gururu, ülkemize bir kez daha yaşattığı için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Yücel’in açıklamaları şöyle:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.