Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Soma’nın Kurtuluş Yıldönümü Etkinliğine Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Soma’nın Kurtuluş Yıldönümü Etkinliğine Katıldı

“YILLARCA HER SEÇİM AKŞAMI SOMA’YA LAF SÖYLEDİLER”

“SOMALILAR GÜNÜ GELİNCE KİM HAKLIYMIŞ, NASIL GÜZEL BİR MEMLEKETMİŞ GÖSTERDİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Soma’nın kurtuluş yıldönümü etkinliklerinde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin etkinliklerine katılmak benim için çok keyif verici ama şüphesiz bu konuda en keyif aldığım yer Soma Belediyesi. Çünkü yıllarca her seçim akşamı birileri elinde telefonla Soma’ya, size, hepimize laf söyledi, ben de onlarla kavga ettim ama gün geldi kim haklıymış Soma neresiymiş, nasıl bir güzel memleketmiş, nasıl güzel insanları varmış günü gelince ne yaparmış, gösterdiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Manisa’nın Soma ilçesinin kurtuluşunun 102’nci yıldönümü kutlamalarına katıldı. Genel Başkan Özgür Özel, burada yaptığı konuşmada, “Öncelikle güzel Somamızın, benim canım memleketim Soma’nın kurtuluş günü kutlu olsun. Ben Soma’da doğmadım ama bütün Türkiye beni Somalı biliyor. Bunda da hiçbir sakınca yok. Soma benim en yürekten bağlı olduğum ilçem, hatta biraz önce sayın başkana bu yakışıklı sunucu nereden çıktı, hiç görmedim dedim. O da tebrik ederim zaten buralı değil, dışarıdan geldi dedi. Somalı olsaydı ben bilirdim” dedi. Özel, şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.