Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel: “Bir Sıfır Olacak, Bizim Olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel: “Bir Sıfır Olacak, Bizim Olacak”

“BU KART, HALK İLE CHP ARASINDA BİR KÖPRÜ KURACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel’i, Belediye Başkanı Ahmet Akın makamında ağırladı. Özel, burada yaptığı konuşmada, “Bugün Tayyip Bey’in önerdiği yerdeki milli gelir 4 bin 500 dolar. Şangay İşbirliği Örgütü’ndeki ortalama milli gelir 4 bin 500 dolar. Avrupa Birliği’nde 45 bin dolar ki buna yeni üyelerin katkısı var. Normalde 60 bin dolar eski Avrupa Birliği üye ülkelerinde. CHP’nin 10 yıllık iktidarında milli gelir 45-50 bin dolar seviyesine çıktığında o zaman giderlerden bir sıfır atacağız. Maaşlardan değil masraflardan, etiketlerden birer sıfır atacağız. Bir sıfır olacak, bizim olacak. Bütün Türkiye’nin yüzü gülecek” ifadesini kullandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, “Çok teşekkür ederim biz de bu odaya gelip oturmayı, Ahmet Akın’ın bir kahvesini içmeyi aslında çoktan hak etmiştik. Balıkesir de bunu çok hak etmişti, Ahmet Başkan da” dedi. Özel şöyle devam etti:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.