Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Siyaset Uğruna Kavga Edip İktidarda Kalmaya Çalışıyorlar”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Siyaset Uğruna Kavga Edip İktidarda Kalmaya Çalışıyorlar”

“BURANIN RUHUNU KAYBETMİŞLER”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Dumlupınar Şehitliği’nde yaptığı açıklamada, “Burada 200 bin kişilik bir ordu vardı o gün başkumandanın emrinde. 10 binlerce şehit yatıyor burada toprağın altında. Kefensiz yatıyorlar. Bunların torunlarının bazıları CHP’li bazıları AK Partili bazıları MHP’li bazıları İyi Partili bazısı Saadetli bazısı DEM’li. Dedeleri bu topraklar için koyun koyuna birlikte ölmüş insanların torunları, siyaset uğruna kavga edip de iktidarda kalmaya çalışıyorsa bir şey kazanırsınız belki ama buranın ruhunu kaybedersiniz. Buranın ruhunu kaybetmiş bunlar” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bulunduğu Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde Şehitliği ziyaret etti. Özel, “30 Ağustos’ta Dumlupınar’dayız. Fırsat bulduğum her sene Dumlupınar’daki törenlere katılmaya, 26 Ağustos’ta Afyon’daki törenlere katılmaya gayret ediyordum. Bu sene ilk kez bu törene CHP’nin Genel Başkanı olarak katıldım. Burada Uşak, Afyon, Kütahya il ve belediye başkanlarımız ve Dumlupınar Belediye Başkanımızla birlikteyiz. Geçtiğimiz yıllarda Dumlupınar gibi bir ilçenin CHP’de olmamasına ve civarındaki milli mücadelenin, büyük taarruzun başladığı kentin, zaferin kazanıldığı kentin, düşman orduları İzmir’e kaçarken kazanılan bütün zaferlerin, bütün başarıların mimarı kentlerin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan partimizde olmamasından büyük üzüntü duyuyordum. Bugün bütün arkadaşlarımızla birlikte büyük bir gururu yaşıyoruz Cumhuriyet Halk Partisi olarak. Bugün bu tarihi günde tam kadro burada olmayı istedik” dedi. Özel, şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.